Hja, kako naj opišem to "efektno'>no"no'>no'>no'>no'> torto? ;)
Da je nekaj posebnega na pogled, pa vseeno'>no precej dobrega okusa. Da ni "navadna". Razmišljala sem v tej smeri:no'>no'>no'>no'> torta sama nekaj takega - http://www.coolinarika.com/recept/734434/. Vendar, s katerimi barvami doseči res močno'>no rdečo? Da ni potem biskvit medle roza barve ...
In nano'>no'>no'>no'> torto sliko. Skenirano'>no z lastne fotografije. Sem že tudi prebirala komentarje in po teh sodeč, je sliko najbolje dati na poravnano'>no stepeno'>no sladko smetano'>no. Ali na masleno'>no kremo (te nisem delala še nikoli - kateri recept je vam najljubši?).
In se obračam k vam po pomoč glede nasvetov, kako tono'>no'>no'>no'> torto narediti čim lepšo. Naredila sem že precejno'>no'>no'>no'> tortic, tale pa naj bi bila posebna, namenjena bo zlati poroki mojih staršev. Zato bi rada, da je dobra in lepa. Če mate kakšen drug nasvet za kakšno'>no posebnono'>no'>no'>no'> torto, ga z veseljem sprejmem, nekaj časa še imam za preizkus.
Rada bi pa omenila, da se na barve za testo resnično'>no ne spoznam, ker mi načeloma niso všeč te umetne zadeve. Taleno'>no'>no'>no'> torta pa mi je toliko posebna, da bi zato prekršila svoje "pravilo". :)
Ticina masa, s katero vem, da bi se dalo naredit kaj očem prijetnega, pa mi ni všeč in vem, da bi jo pokupčkali na konec krožnikov. :)
LP, Oaza