Insanity vadba

Katja_Katya  

član od: 14.8.2010

sporočila: 20

24. mar 2013 1:10

Jaz mam noge ze malce mocnejse spodaj tako da tukaj jaz ne opazim da bi se kaj spremenilo..Opazim pri celulitu in to kar precej..vsakic recem da bom se hrano spremenila pa nic ni iz tega haha :) Mi je pa res motivacija ko vidim na njihovi strani ko posiljajo zgodbe o uspehu in to te dodatno motivira se lahko..Meni je ze to super ker se res spotis pa razmigas.Craazy brez rezultatov so tudi ljudje ? To pa prvic slisim..Ker pri taki vadbi bi pa res mogli bit vidni rezultati..Ah koleno je vredu me boli spodaj noga pri gleznju tak cudno :) Bo ze :) V ponedeljek pa zacnem drugi teden..

Katja_Katya

Craazy  

član od: 16.3.2013

sporočila: 10

24. mar 2013 8:32

to je sam vmesno mnenje neke malo močnejše kolegice,katero sem navdušila da je začela delat insanity. Mislim da je naredila 3 tedne vaj, toliko kot jaz. Samo da se meni že pozna da vsak dan migam, njej pa še ne :D drugače pa mislim da po koncu vabe usak doseže nek rezultat,nekateri boljšega nekateri slabšega :D celulita pa zaenkrat nimam in upam da pri tem tudi ostane :D je pa res da če pri prehrani paziš so po mojem mnenju še enkrat boljši rezultati..ampk je problem ker je tko fajn dobr jest ane :D Pa glede same vadbe, moraš pazit da kolena ne grejo čez gležnje oz prste na nogi,nek na to foro ane? .. pa čimbolj trebušne mišice zmatrat med vadbo :) sej shaun skoz govori push spush :D

Craazy

xxs  

član od: 29.7.2009

sporočila: 171

24. mar 2013 19:11

Jaz bi si pa zelo želela mišičaste noge z veliko mišic in malo špeha, ker so noge tista stvar, ko sem lahko ful suha, noge mi pa ne bodo všeč... Na splošno nimam problemov z zgornjim delom telesa, trebuha skoraj nimam in če se mal pojavi, vem da je že ful kriza, to je bilo pri deset kg preveč. Celulita glede na težo nimam veliko in ga prej sploh nisem imela, sploh v primerjavi s suhicami, pa ne vem, mislim da je to mal zaradi tega, ker sem se pa mogoče tud malo več s športom ukvarjala, nisem kadila in nisem pila alkohola, še zdaj ga manj od enega litra letno, verjetno. Ponočujem ne, otrok nimam, sladkarije niso moj največji greh. Moj so pice, sendviči, kosila pri tašči in lenoba, ko s emi ne da delat solate, pa raje pojem kruh z nečim gor, čeprav bi raje solato...

 

Ja glede vadbe, če se držiš diete, so zelo v redu rezultati, lahko pa da eni že tako zdravo jeste, jaz vem, da če se ne kontroliram, premalo beljakovin in preveč oh. Sam res manjka pri Insanity še nekaj zraven, jaz bom po vsem tem res mal razmislila o eni fajn vadbi za noge in tudi komaj čakam pomlad in trim stezo, rolerje itd... Sice rso mi pa vaje za noge res najbolj ubijalske...

xxs

xxs  

član od: 29.7.2009

sporočila: 171

24. mar 2013 19:21

Jasna 82 - saj ti pravim, takoj menjam trebuh za definirane noge... Men so v bistvu všeč zelo mišičasta stegna, kar po mojem sicer na splošno ženskam ni. Sem bolj med majhnimi, ampak mislim, da ima veliko genetika vpliv - npr. nimam nog, da bi bile videt dolge kot npr. moja mami, ki je do cm enake višienm kot jaz, pa ima daljše noge in daljše prste na rokah. Na slikah zgleda celo velika...Trebuh mi pa res takoj gre, sam me pa moti, ker se mi vidijo rebra, to bi se mi, pa če bi imela 20 kg špeha okol menda :)) 

xxs

Katja_Katya  

član od: 14.8.2010

sporočila: 20

25. mar 2013 2:31

Ja res on skoz vzpodbuja pa govori da delaj s trebusnimi --Lahko njemu ko jih ma jaz mam samo speh hahah..Pravijo da ce mocnejsi ljudje zacnejo hujsat se jim celo prej pozna kot onim suhim..Jaz kar pazim na kolena.ker ko sem delala prvic pa nisem delala pravilno so me tako bolela da hodit nisem mogla po stopnicah...Da ne govorim kako so me vse misice bolele na nogah..Sem imela obcutek da me krci prijemajo zadaj v noge..Zdaj pa se dobro raztegnem pa ni vec teh problemov :) Ne morem pa delat sklec..Mam presibke roke ..Se kdo ? :)

Katja_Katya

sovica  

član od: 21.12.2006

sporočila: 20

25. mar 2013 9:41

Katja_Katya je napisal/a:
Ne morem pa delat sklec..Mam presibke roke ..Se kdo ? :)

Katja_Katya

 

Katja_Katya, ne poznam insanity vadbe, ampak če ne zmoreš sklec, to ni problem. Za začetek delaj polovične ali ženske sklece, kjer so kolena na tleh. Ko si boš okrepila roke, se vrneš na navadne sklece. In daj si kaj pod kolena, da ne boš z njimi ribala tal. :)

Če imaš večje težave s koleni, pa jih ne obrenjenjuj preveč. Delaj raje sklece ob kaki podpori, kjer se namesto od tal z rokami odrivaš od stola, mize, kuhinjskega pulta ali česa podobnega. Če tudi to ne gre, poskusi sklece ob steni (stoje) in z bistveno večjo ponovitvijo.

sovica

Craazy  

član od: 16.3.2013

sporočila: 10

25. mar 2013 11:49

ooo sklece so ubijalske .. js mam kar dost moči v rokah pa mi tretji krog komaj rata nardit use :D

Craazy

katkica99  

član od: 30.1.2013

sporočila: 14

25. mar 2013 20:58

Katja_Katya, sama sem imela ravno največje probleme s skleci, posebaj v drugem mesecu sem jih ponavadi naredila 2/3 največ, če je šlo. Ampak kaj moram, nismo vsi za vse ;)

Naslednji teden začnem drugi cikel Insanitya, ga že nestrpno čakam :)

 

katkica99

xxs  

član od: 29.7.2009

sporočila: 171

26. mar 2013 9:22

katkica99 je napisal/a:

Switch kicks 82 92 96 105
Power jacks 50 60 68 60
Power knees 50 93 104 110
Power jumps 20 30 37 42
Globe jumps 5 10 13 13
Suicaide jump 9 12 16 15
Push-ups jacks 1 10 14 19
Low plank oblique 18 42 46 54

Rezultati 4 fit testa. Nekje sem mal nazadovala, vendar sem vseeno zadovoljna.



katkica99

Switch kicks 80 (oziroma moogoče malo več ker se mi ej zapletlo s štetjem)

Power jacks 50

Power knees 76

Power jumps 27

Globe jumps 7

Suicaide jump 10

Push-ups jacks 12

Low plank oblique 30

 

Moj prvi fitnes test včeraj in skoraj me je pobralo... Nisem še sicer konec s p90x čist, sem pa hotela oboje na en dan, pol pa po tem sem komaj v kopanico prišla in hm... mislim da ravno pametno ni bilo, ful se mi je dolgo kr vrtelo. Sem že mislila prej začet, ko te elastike mi gredo že na živce, če bi iemla urejen fitnes z utežmi, tv, bi bilo pa luksuz...

Sem se za foro tehtala po dolgem času danes zjutraj in ne morem verjet, minus tak ko že dolgo ne po tem p90x... Probala sem si tudi merit procent maščobe s kaliperjem, ampak zelo težko si je sam izmerit. Tudi kaliper je tak kr neki.

 

Zdaj mi je pa cilj kondicija, res nujno... Vedno, ko imam stresna obdobja, mi to, da se ženem, pomaga preživet...

 

 

 

 

 

xxs

xxs  

član od: 29.7.2009

sporočila: 171

26. mar 2013 9:26

Sklece lahko delaš na zviti blazini za vadbo in gor nasloniš kolena. Jaz delam sicer navadne, ko mi pa zmanjka moči, grem pa še vedno an kolena in naredim par sklec še. Na fit testu sem jih naredila malo, ker sicer jih čez 20, ampak sem mislila, da bom bruhala od napora že od prej... Da pa ne govorim, da pred vsem tem, lani poleti, nisem naredila niti 3 navadne več. Sem jih pa v najboljših letih še veliko več, sam telo se pač navadi in oblikuje glede na napore, ki jih mora premagovat in jaz jih potem nisem več :P

xxs

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti