Insanity vadba

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

26. mar 2013 9:30

Teden je za mano. Meni so tudi skledce najbolj ubijalske, ampak naredim kolikor jih lahko. Da ne govorim o premikajočih sklecah ali kako bi prevedli moving push ups. Sploh ne vem kako se to naredi, tako da delam kar navadne.

Suzi

Katja_Katya  

član od: 14.8.2010

sporočila: 20

26. mar 2013 17:13

Jaz moram priznat da ko sem delala 1 dan ko je fit test sem mislila da bom umrla ze med ogrevanjem..Mene je vse peklo noter pavza vsaki del ogrevanja,fit testa sploh nisem mogla dokoncat ker sem bla cisto konec :) In prvi teden tudi sem lahko delala res najvec 15 min pa se to tak na cetrt ker ce bi rekla na pol bi se zlagala :) Ampak potem je pa vse lazje :) Tako da imate rezultate res dobre,moji so veliko slabsi ce gledam prvi fit test :)Jaz bi delala Px9o ampak mi je ta Tony tak malo antipaticen :)

Katja_Katya

Katja_Katya  

član od: 14.8.2010

sporočila: 20

26. mar 2013 17:58

Opa mi je dvakrat objavilo enako :)



Katja_Katya

Sporočilo je spremenil(a) Katja_Katya dne 26. 2013 17:59

anchykas art  

član od: 19.2.2013

sporočila: 8

26. mar 2013 18:37

Še jaz da se malo javim =)..končala sem prvi mesec in ga še enkrat ponavljam, ker 2 nebi zmogla.

imam pa eno vprašanje in sicer:  zadnja 2tedna sem med vadbo zelo utrujena in se mi zeha...katera ve zakaj?

anchykas art

xxs  

član od: 29.7.2009

sporočila: 171

27. mar 2013 8:19

Uf, men je pa Tony seksi, Ful mi je tak karizmatičen in duhovit, medtem ko ta pri Insanityju je itak menda, da ima rad moške, pa mi je bil od začetka antipatičen, ampak ko se pa gre zares, je pa dober motivator. Obema sev bistvu vidi, da sta dobra trenerja in da imata ful izkušenj.

 

To, da s eti zeha med telovadbo, pa mend apomeni, da kutriš maščobe, ne hecam se... To je prišlo iz ust enega dobrega osebnega trenerja pri nas in tudi men se je že, ampak res pa ne pri takih vadbah, ampak npr. v fitnesu, kjer že itak imaš ful pavz vmes, sploh če koga čakaš...

 

Joj, potem ste me malo potolažile, da je potem vedno lažje, ker jaz sem včeraj nareidla 2. vadbo, OK... nisem je čist do konca, je treba priznat...  Tudi samo 30 minut, pol niti sledit nisem več mogla, nisem vedela sploh kaj delajo.  Nisem hotela tvegat, pa tri mesece že nosim Polarja, da mi dajo nove baterije in bom za vsak slučaj delala z merilcem, ker imam občutek da mi pulz nabije na 200. Mal me panika, ker je res intenzivno, take stvari smo pred leti delali po kake pol leta treningov, tako da jaz bom to ful bolj počasi kot oni tam...

Če iamte možnost, delajte raje p90x na začetku, res... Se mi zdi, da nisem šla čist brez kondicije niti v p90x, pa mi je tole hudo... OK res pa je, da brez da imaš res pogoje za p90x - vse pripomočke, pa res priporočam push up štango namesto elastik, se težko dela in sicer so rezultati, sam ne taki kot bi lahko bili.

xxs

insanity  

član od: 21.3.2013

sporočila: 12

27. mar 2013 13:43

zeha se mogoče zaradi večjega dotoka kisika v možgane, tako kot če tečeš ali greš na sprehod. hehe sem ravno opazila da je na videu ena punca med pavzo zelo zehala :) 

insanity

xxs  

član od: 29.7.2009

sporočila: 171

28. mar 2013 7:40

Uf, tale Insanity ni kar tako... Moram potrkat, kolena me ne bolijo, na srečo sem navajena počepov in tega. P90x mi je bil že po drugi vadbi lahek , sam tole pa moram povedat, da sem včeraj naredila 3. vadbo po načrtu in sem izpustila zadnjih 5 minut, ko je na vrsti tretji krog zadnje kombinacije vaj. Mogoče če bi ustavila video in počakala, da m pade utrip, da bi se pa forsirala naprej pa ne bi bilo OK. Sicer pa ne ustavljam posnetkov, delam pa vseen svoj tempo, kar je itak veliko počasneje kot drugi pri večini vaj, nekatere pa tudi sledim.

 

Tudi malo recepte z zdravo prehrano moram še dopolnit... In preizkusit še nekaj receptov. Včeraj palačinke iz ovsene moke so bile res fajn.

xxs

Katja_Katya  

član od: 14.8.2010

sporočila: 20

29. mar 2013 20:08

To jaz tudi skoz zeham ko telovadim haha :) Joj meni pa je ta Tony pa njegov nacin anti,Shaun pa mi je bil ze od prvega ogleda res vsec pa kako vzpodbuja pa to ..Nisem pa vedela da ima rad moske pa sem sla pogledat pa sem vidla ja :) Jooj ko rece are you ready po kratki pavzi za vodo jaz ze recem NEE se malo prosim,on pa ze one zene v videu :D se preden pa rece take rest jaz ze pocivam ker itak mislim da bom spustila duso :D Je pa fant tud navdusen nad vadbo in je zacel drugi mesec pa je rekel da je res naporno,je rekel da se mu zdi da drugi mesec bolj delas z zgornjim delom kot s spodnim.pa tudi ne zdrzi se celote itak :)

Katja_Katya

Craazy  

član od: 16.3.2013

sporočila: 10

29. mar 2013 20:53

Ja js srčno upam da bo v drugem mesecu več poudarka na zgornjem delu, ker tole skakanje je čedalje slabše za moja kolena, tako da doskrat kakšno vajo raje spustim..

Craazy

xxs  

član od: 29.7.2009

sporočila: 171

31. mar 2013 18:21

Moj tud vadi z mano, sicer zdaj še ne, ker ga nekako nisem zraven povabila, ni nekako zaželjen Pa mislim da ve. Ne vem zakaj, raje vadim sama, brez da en komplicira zraven pa jamra, kar mi ne da motivacije. Vedno sem trenirala s trenerji, nekaj kolegov imam, pa smo včasih šli skupaj tečt ipd. in sem bolj navajena, da me drugi spodbujajo, ne jaz njih , to obratno se mi zdi,da je tako babje... Joj, boljše da ne prebere...

Ne vem, ko padem v en tak ritem not, priznam Insanity mi je ubijalski, postanem mal tako sado-mazo mal agresivna... Ful padem not in če kdo karkoli zraven govori, ko se jaz v glavi prepričujem. da zmorem, pa me nekdo zmoti, se kr skregam. Kdor je navajen trenirat druge, tega ne počne, mi je pa bil vedno všeč tist vojaški odnos... z mojim pa še kolesarim ne več, ker sva se enkrat skregala ravno na najhujšem hribu in smučat me tud učijo drugi Namreč ob prepričeanju, da naj grem bolj počasi,d a ne padem in da ne delam prav, je mojga dvakrat trojno salto okrog zasukalo (ker je gledal mene, ne pa pred svoje noge...) Ko sem najela trenerja, mi je bilo pa najboljše :))

Tony mi je pa všeč, ne vem zakaj - imam kompleks, da so mi všeč malo starejši moški, al kaj.

xxs

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti