Euro spin bljak fotka

Dobila sem reklamni katalog firme Euro Spin in pri temi sveže meso naletela na, naravnost ogabno, reklamo. Kako lahko nekdo, pri takši konkurenci, objavi v svoji reklami fotografijo puranjih peruti, na katerih je vidna modrica in je na mesu še polno peres?! In kateri bedasti fotograf lahko kaj takšnega sploh posname? Zadeva je pravzaprav čisto solidno servirana na krožniku s solatko, dodani so simpatični paradižniki in nato je nekdo na njih položil  neoskubljene perutnice in se mu ni zdelo nič narobe. Bljak.

lp

http://zaspancki.si/

Temo je spremenil(a) vanjatajnsek dne 30. nov 2011 10:03

Okusi so različni. Kaj veš, morda nekomu paše neoskubljen propeler. 

janko1

hhahaha ne morem verejet da res kaj takega obstaja :D dijo mijo!

kikerada

Ja, na teh letakih dobiš kar hočeš....

181604

od tega bi rada sliko videla, prosim prilepite, sem malo brskala prospekte po spletu, pa nič najdla...

ursyy

taka slika je čist na vsakem letaku euro spin kadar so v akciji perutke al pa bedra....mal porajtajte v prihodnosti

vida70

Euro - spin je trgovina za reveže. Njih pa takšne malenkosti ne smejo motiti, odloča cena.

kukii

In zakaj bi bila za reveže.Vidim precej takih tam ,ko majo kar debelejšo denarnico od mene.

In zakaj,za vraga to revežev ne bi smelo motiti? Tudi oni imajo pravico do lepe reklame.

kriznana

kukii je napisal/a:

Euro - spin je trgovina za reveže. Njih pa takšne malenkosti ne smejo motiti, odloča cena.
kukii

Izjava, vredna duhovnega reveža, to je vse, kar lahko napišem. In vem, da nisem edina tega mnenja.

rimljanka

kukii je napisal/a:

kukii

Zakaj že? Me zanima kje kupuješ ti!? Svašta! Se strinjam z rimljankinim mnenjem.Saj ne morem verjet no!

Lp!

fakin712

Kukii, srami se! Bravo Rimljanka, tako se govori.

janko1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti