Kaj danes za zajtrk

Kakao prekrasno jutro je bilo danes, ko se je sonček prebujal in je požgečkal jutranjo roso  ob vsem tem pa je bilo najlepše spiti jutranjo kavico na terasi ovita v odejo in tople zimske copate.

Danes za zajtrk kosmiči z jogurtom, za povrh pa še sirov burek od včeraj in kozarec pomarančnega soka.

Lep dan želim vsem

marec

kruhek iz ovsenih kosmičev, sojine moke, lanenih semen, otrobov, bazilike, paradižnikova solata.. prej pa jabolko seveda ;)

www.mojalbum.com/naredilaana

bannanna, recept za tale kruh iz ovsenih kosmičev, prosim? :D

jgirl

danes pa sem jaz jedla skuto in malo pršuta:)

alestonka

Danes, je bila pri nas polenta z belo kavo.

Milži

Jaz se bojim, da sem resno zbolela, ker za zajtrk pojem nekaj grozdnih jagod (joooj, kako je letos grozdje sladko, kakšen bo šele vinček iz njega --- grozdje je namreč od enega vinogradnika), pa kakšnega pol jabolka na vrh. No, do pol desetih vzdržim stem, plus dve kavi, jasno, potem pa že moram nekaj OH zaužit, kaka žemlja al štručka, imajo na eni stojnice odlične, majhne a z ocvirki ...

Mamamia

mamamia

Današnji zajtrk: 3 večje kozarce tople vode, malce kasneje pa 2 žlici ovsenih kosmičev zmešnih s pomarančnim sokom. Kava z mlekom.

Ob 10 h pa 1 jabolko. 

mamka

Jaz se bojim, da sem resno zbolela, ker za zajtrk pojem nekaj grozdnih jagod (joooj, kako je letos grozdje sladko, kakšen bo šele vinček iz njega --- grozdje je namreč od enega vinogradnika), pa kakšnega pol jabolka na vrh. No, do pol desetih vzdržim stem, plus dve kavi, jasno, potem pa že moram nekaj OH zaužit, kaka žemlja al štručka, imajo na eni stojnici v mestu odlične, majhne in z ocvirki ...

Mamamia

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 07. 2011 21:16

Domač ajdov kruh z zrni, kozji sir in borovničev jogurt. Malce kasneje še jabolko.

gobica1402

V četrtek: jabolko, kislo melko s semeni, zeleni čaj

Terman

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti