kruh, margarina, marmelada - domača slivova![]()

Šahovnica
kruh, margarina, marmelada - domača slivova![]()
Tokrat pa prav divje zanimiva kombinacija ob moji skledi sadja. NJAAAM.
3 posodice;
1. skleda: na kocke narezane 1/2 JABOLKE, 1/2 HRUŠKE (ni dneva, da ne bi hruške snedel), 1/2 POMARANČE + sončnično seme, pistacije, mandlji, popečen sezam.
2. posodica: Čvrst manj masten jogurt z vmešanim mletim lanenin semenom,ingverjem,cimetom (ni dneva brez cimeta!)
3. posodica/krožnik: 2 veliki žlici TETKE SKUTE (prav tako dnevno... ne morem drugače!), 1 domač ingverjev ovseno ržen piškot (razdrobljen, da gre lažje na žlico), 3 koščki domačega makovega biskvita, 1 kos kozjega domačega sira (teta iz Hrvaške) ter 1/2 posebne Baileys domače kugle s celim lešnikom (to je naredil prijatelj za silvestrovo. NJAAM)
Drugo pa je zgodovina. Izmenično sem izbiral kombinacijo, užival, prebral VEČER ter en mali del JANE.
PERFEKTNO!!!
MBrando, tvoji zajtrki so res kraljevski
... uganka mi je, kako ostaneš pri vsej tej hrani tako vitek
?
Moj zajtrk tudi klasika: zmešan navaden jogurt, lanena semena in sveži ananas
.
Skrivnost vitkosti je nevitek zajtrk. ;)
Pri meni najprej sadje, čez dve uri pa ješprenj + pira (namočeno in skuhano) s kruhom.
| Mayisa. je napisal/a: |
MBrando, tvoji zajtrki so res kraljevski
Moj zajtrk tudi klasika: zmešan navaden jogurt, lanena semena in sveži ananas
|
Pirin zdrob, slajen z žličko agavinega sirupa.
Cinnamon StickPolnozrnata žemlja,popečene malancane,debela rezina ementalerja.
linolina| MBrando je napisal/a: |
|
MBrando, vedno rada berem tvoje opise prehranjevanja
.
Prosim pa te, če mi na ZS pošlješ recepte za skutino in makovo pecivo in biscote, sconese pa že veselo pečem. ![]()
Moj zajtrk: polnozrnati prepečenci+cotagge cheese+kapučin
Mayisa
Ovseni kosmiči, laneno seme in zmleto proso s kefirjem, banana.
Tinky BinkyOvseni kosmiči,chia semena,malček otrobov,zalito s sirotko,naribano jabolko in malo orehov.
linolinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Grški pita kruh