Kaj danes za zajtrk

danes: kosmiči z mlekom

mali kuhar

Jutri: Ovseno/rženi kosmiči napojeni z žitno kavo,  drugi skledi pa različno sadje, oreščki/semena,domača skuta. Izmenično žlica v eno, žlica v drugo, počasi, z vsem spoštovanjem, počasnim in večkratnim žvečenjem, uživanje v sočnosti, okusih sadja in oreščkov, v perfektno napihnjenih kosmičih v žitni kavi, ob prebiranu jutranjega časopisa ali pa "romana katerega kar ne moreš izpustiti ko enkrat začneš" ZGODOVINARKE (en taki špeh od romana)

Sreda: Fr. polnozrnata baquetta. En del z kakšno dobro fr. ali belg. pašteto, drugi del pa z kraškim pršutom in različnimi siri. Današnja kombinacija ni bila dobra, saj se je mešalo preveč okusov. I HATE A WASTED BREAKFAST!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes: banana, skleda kosmičev, toast z marmelado in arašidovim maslom, košček 90% čokolade

mali kuhar

Predvčerajšnjim: bananin smoothie z dodatki, mate čaj

Včeraj: bageta s kremnim sirčkom in češnjevo marmelado, ječmenova kava

Danes: ovseni kosmiči kuhani na vodi, z banano in medom, mate čaj.

Tinky Binky

kosmiči z mlekom in medom

mali kuhar

Danes plnozrnate bananine palačinke, moj z nutello, jaz z narezano nektarino in jogurtom.

Ninja24

Kuhana kaša iz ovsenih in ajdovih kosmičev, s cimetom in stevijo

kosmiči z mlekom, sendvič s piščančjimi prsi

mali kuhar

Ječmenova kava, bananin smoothie z lanenim semenom, otrobi in ovsenimi kosmiči.

Tinky Binky

Sadna solata, voda. :)

foreveryoung

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti