Ena weetabix blazinica z domačim malinovim jogurtom
Cinnamon Stick
Ena weetabix blazinica z domačim malinovim jogurtom
Cinnamon Stickkosmiči z mlekom v katerem je bil prekuhan cimet
mali kuharMoj priljubljen sobotni zajtrk:
najprej še topla bela žemlja z gavrilović pašteto in kislo kuamrico (tiste sezonske - na hitro kisane), potem vmes kava, čez pol ure pa še polovica žemlje, tokrat z gavrilovićevim slovitim "doručkom", pa spet moja neskava, seveda ves ta čas jutranje branje časopisa ... Ni ga čez sobotni zajtrk. Nedeljskemu namreč manjka sveži časopis ...
mamamiamamamia: In to se mi takoooooo dopade. Vikendi za vas in za uživanje ob zajtrku. Hjooo, tako je treba! Čisto fran. oz ita.. LOVE IT!!!
MMMM fr. slano maslo, katero ste že omenili. LOVE IT. Od vas sem tudi prevzel malo idej in se hvalabogu rešil enoličnega kroga zajtrkov zadnjih 5 let ![]()
Hvala še enkrat za vse ![]()
Danes: Isto kot včeraj. VITAMINSKA BOMBA...nom nom noooooom.
Takole, keksi,muffini,veganski marmorni kolač, veganske palačinke z različnimi domačimi džemi in čvrstim jogurtom spakirane in zavite, avto natankan in spoliran. Samo še družino poberem v Slo. Bistrici in hojladri smer LJ.
Komaj čakam, da polupčkam mojo PREDRAGO teto, stisnem roku mojemu akademskemu stricu in pomečkam ves drugi širši krog moje družine.
Se beremo jutriiiiii.
PAPA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sendvič iz polnozrnate žemljice,paradižnika in sira
mali kuharJečmenova kava, bananin smoothie.
Tinky Binkydanes: otrobi s kefirjem
mali kuharPirini kosmiči z jagodnim jogurtom in polovica hruške. Prej pa še dve suhi slivi, figa in malo lanenega semena (skupaj namočeno).
Cinnamon StickOvseni kosmiči kuhani na vodi, z banano in medom, mate čaj.
Tinky BinkyPZ kruh in marmelada
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fokača s paradižnikom in timijanom

Debeli špageti s poletno zelenjavo