Kaj danes za zajtrk

Ena weetabix blazinica z domačim malinovim jogurtom

Cinnamon Stick

kosmiči z mlekom v katerem je bil prekuhan cimet

mali kuhar

Moj priljubljen sobotni zajtrk:

najprej še topla bela žemlja z gavrilović pašteto in kislo kuamrico (tiste sezonske - na hitro kisane), potem vmes kava, čez pol ure pa še polovica žemlje, tokrat z gavrilovićevim slovitim "doručkom", pa spet moja neskava, seveda ves ta čas jutranje branje časopisa ... Ni ga čez sobotni zajtrk. Nedeljskemu namreč manjka sveži časopis ...

mamamia

mamamia: In to se mi takoooooo dopade. Vikendi za vas in za uživanje ob zajtrku. Hjooo, tako je treba! Čisto fran. oz ita.. LOVE IT!!!
MMMM fr. slano maslo, katero ste že omenili. LOVE IT. Od vas sem tudi prevzel malo idej in se hvalabogu rešil enoličnega kroga zajtrkov zadnjih 5 let 

Hvala še enkrat za vse 

Danes: Isto kot včeraj. VITAMINSKA BOMBA...nom nom noooooom.
Takole, keksi,muffini,veganski marmorni kolač, veganske palačinke z različnimi domačimi džemi in čvrstim jogurtom spakirane in zavite, avto natankan in spoliran. Samo še družino poberem v Slo. Bistrici in hojladri smer LJ.
Komaj čakam, da polupčkam mojo PREDRAGO teto, stisnem roku mojemu akademskemu stricu in pomečkam ves drugi širši krog moje družine.
Se beremo jutriiiiii.

PAPA

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

sendvič iz polnozrnate žemljice,paradižnika in sira

mali kuhar

Ječmenova kava, bananin smoothie.

Tinky Binky

danes: otrobi s kefirjem

mali kuhar

Pirini kosmiči z jagodnim jogurtom in polovica hruške. Prej pa še dve suhi slivi, figa in malo lanenega semena (skupaj namočeno).

Cinnamon Stick

Ovseni kosmiči kuhani na vodi, z banano in medom, mate čaj.

Tinky Binky

PZ kruh in marmelada

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti