10. dec 2010 19:43

Ni ravno udomačen
.
Ima pa domek pri našem vikendu in smo že lepo vajeni drug na drugega (samo z mojo mami, nista ravno "na ti")
.
10. dec 2010 19:43

Ni ravno udomačen
.
Ima pa domek pri našem vikendu in smo že lepo vajeni drug na drugega (samo z mojo mami, nista ravno "na ti")
.
10. dec 2010 23:41
ojej, mene pa vseeno skrbi, ker okoli hiše nimava nič kam bi se lahko zatekel. Hrana pa je itak 24 ur /na dan na razpolago, pa mlačno mleko. Ker je tako velik odjemalec mleka je postal kar Milko.
11. dec 2010 0:15
Ta slika pa se mi je izmuznila.
lp, pinka
11. dec 2010 6:22
pinka,
ni treba nič komplicirat, lahko uporabiš kartonsko škatlo, odprto na enem koncu,obrnjeno tako, da mu noter ne piha in zamaka, pokrito z plastično folijo. Ne smeš zlorabit zaupanje in ga tam motit, žival se navadi, da ga tam nihče ne moti in to sprejme.
ežoj
11. dec 2010 15:04
Hvala za nasvete
11. dec 2010 20:36

Nagradno vprasanje: koliko mack je v kosari???
Nena-morje
11. dec 2010 22:22
V košari v ospredju slike so trije, v ozadju še eden.Se majo pa radi. janko1
11. dec 2010 23:41
janko1, odgovor je pravilen
!
Za nagrado dobis 50 gr zacimb za speculaase
, samo naslov mi poslji!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
11. dec 2010 23:49
Zložile so se kot sardelce v konzervo . Vidim , da polniš že drugo košaro , pa ti rada eno takšno ,ki je še nimaš podarim - mucko mislim. Ne vem , kaj naj storim , kam jo naj dam , ker se mi smili . V stanovanju je preprosto ne morem imeti , ker sem premalo doma in bi velik del dneva bila sama . Pojma nimam od kod je prišla , čigava je . Ko sem se en večer pred tem sneženjem vrnila domov , je mijavkala na terasi in to ne v pritličju ampak v nadstropju , zato ne mislim , da jo je kdo odložil . Prišla je sama , ker pa se mi prve dni ni upala niti pokazati , sem jo pač pričela hraniti , ker se mi je smilila . Sedaj vem , da sem ravnala napak , ker zdaj noče nikamor . Še huje , povsem se je udomačila , pusti se mi pobožat , rada se crklja in v kartonski škatli s toplo deko se prav dobro počuti Danes zjutraj pa je tako lepo sijalo sonce , da sem se odločila , da je čas , da muca oddide . Prej je zaradi snega in dežja nisem preganjala . Od prvega dne sem mislila , da se je po drevesu za hišo povzpela na teraso , dol pa ne zna , ker se drevo ne dotika terase , torej ,je morala skočiti ,. Nahranila sem jo , potem pa jo brez slabe vesti odnesla ven . Oddahnila sem si , ker je takoj stekla navzdol po stopnicah in nekam za hišo . Tudi sama sem se odpravila od doma .Ko sem se po par urah vrnila , me je na terasi čakala muca . Spet je mijavkala , jaz pa sem ji spet dala mleko .... Kaj naj storim ? L p manca51
12. dec 2010 2:30
Tole sta pa naša dva kosmatinčka.. Mamina mucka Aiša, pasme Maine Coon (največji maček na svetu, ki tehta 12 kg) in bo kmalu večja od sestrinega višavskega terierja Cezarja. Se pa super razumeta - igrata in spita "objeta". :)
illusionKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Rižek v poletni solati