Evo jaz sem dodala še par slikc moje lubike Nely... slike so malo bolj tko tko, ker so obrezane. =D Drugače pa so bile posnete v bližini mojega doma in sicer na Otočcu in je bil res prečudovit sprehod.
LP, Lea

Evo jaz sem dodala še par slikc moje lubike Nely... slike so malo bolj tko tko, ker so obrezane. =D Drugače pa so bile posnete v bližini mojega doma in sicer na Otočcu in je bil res prečudovit sprehod.
LP, Lea
Ta parček je pa od mojega dedka in babice in sta face!
No to so pa njune moje najljubše kure in petelin :) (katere vedno rada ganjam) no ampak majo lepo življenje! Cel dan lovijo kobilice, črve, vse kar je meni fuj..
Pa lep dan/večer, če pa najdem še kako kul fotko jo pa "prpopam" ;)
_tmickena_
Lenarjenje dveh prijateljev pod cvetoco cesnjo, v prekrasnem pomladnem dnevu ![]()

Alternativa (za potni list) je
kafetarca Tudi pri nas se eden rad smeje![]()

... pa stiskamo se tudi radi
- Roko in mucek Mali Miško

... takole smo praznovali valentinovo![]()

... eni pa takole
- podganica Šiška

... zdaj, ko je nastopila že skoraj poletna vročina, pa je naš mali črni Roko takole po črnogorsko peživel svoj delovnik![]()

... za konec pa še zadnja slika mojega najprijaznejšega muca pod soncem, ki je poginil dva tedna nazaj
Pogrešam te, Mrči moj!

MamaF, moje sozalje za Mrcija![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Karamelna omaka

Goveji golaž iz pečice