No ker se je že začela sezona kostanja, bi ga bilo dobro iti tud kaj nabrati :)
Ampak........KAM???
A kdo pozna kakšno dobro lokacijo kjer je veliko kostanja? Sploh na Gorenjskem??
cvetka5
No ker se je že začela sezona kostanja, bi ga bilo dobro iti tud kaj nabrati :)
Ampak........KAM???
A kdo pozna kakšno dobro lokacijo kjer je veliko kostanja? Sploh na Gorenjskem??
cvetka5
Veliko kostanja??? Hm, po mojih predvidevanjih, bi zadostovalo že eno drevo ali dva - če imapa familja zelooooo rada kostanj, pa pridejo v poštev tri drevesa ![]()
lp
cervusNo lepo prosim. Me prav zanima, koliko lastnikov gozdov pomisli, da tudi jaz plačujem opremljenost s cestami, javno razsvetljavo itd., ko s svojimi bencinarji in dizli onesnažujejo mojo ulico. Tudi, ko parkirajo na mestu, ki ga jaz plačujem in utopično pričakujem, da bom od njega imela korist, nič ne vprašajo, če lahko. Pa nikomur ne rečem, da mi ropa prostor in zrak, tudi če diha s polnimi pljuči
. Objestnost tako ali tako ni dobrodošla nikjer. Za tiste, ki podirajo smrekce, zbrcajo gobe, ki jih ne poznajo in sploh uničijo vse, kar jim je v napoto, pa tudi v državnih gozdovih ne bi smelo bit prostora.
tedyka, taista stasaferank priporoča ropanje državnih gozdov. Dvoličnost. ![]()
| cvetka5 je napisal/a: |
| No ker se je že začela sezona kostanja, bi ga bilo dobro iti tud kaj nabrati :)Ampak........KAM???A kdo pozna kakšno dobro lokacijo kjer je veliko kostanja? Sploh na Gorenjskem??cvetka5 |
Na Jančah imajo kostanjeve nedelje.
Tam ponudijo tudi dobrote iz kostanje.
In kostanjevih dreves je tam res kar veliko,ravno tako nabiralcev.
Mislim,da če se v gozdu obnašamo kulturno je kostanja in gob za vse dovolj.
Sama pa sem ga prejšni vikend nabirala v gozdovih nad Kresnicami.Ni Gorenjska,ampak kostanj pa je.
anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Galette z zelenjavo

Zviti krofi