Hedonist, če te je Diana vzela pod okrilje, pa jo prosi da gre s teboj na lov na tartufe. To boš imel cekonov v svojem šparoučku.![]()

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Hedonist, če te je Diana vzela pod okrilje, pa jo prosi da gre s teboj na lov na tartufe. To boš imel cekonov v svojem šparoučku.![]()
Dober nasvet cenjena Mejačka, sam kaj ko nimam tolk časa, da bi se klatil tam po Istri....Pa tudi mislim, da te sreče ne smem pretirano izkoriščati čeprav bi kak tartuf z veseljem izgrebel tako za lastno uporabo.
lp
hedonistHedonist, za toliko slik in za toliko stvari bi se lahko vprašali ali so verodostojne in nezavajajoče, da...
Ja jurčki tudi v naši okolici pridno rastejo.Danes nabranih za tri kozarčke.
paulina d
Šit. Namesto gob sem dobil prazno pirovsko flašo, pločevinka uniona, tudi prazna in odvržena kantica od olja za verige motork. NIČ gob. Pa da bi bila vsaj kakšna črviva, še to ne. Bi se lahko na trepalnice postavljal, ne najdeš.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Če more kaj pomagat, z glavo v zid.
Moj ulov danes: 3 marele, po gozdu tam, kjer ni osončeno leži sneg, ampak jutri bom šla spet pogledat.
rosieDijana me še vedno varno vodi,očitno sem postal njen ljubljenec....Plen sicer ni bil tako obilen kot občijano ampak, kar je bilo, je bilo pa prvovrstno. Okrog dve kile in pol, očistil pa sem jih jasno v gozdu.

Morda sem spregleda, ampak KJE približno so nabrane tele gobe? Ker mi hodimo, po ustaljenih terenih sicer, tudi včeraj je bil mož, ampak nič ... pliz, help.
Lp,D.
Ojej, janko1, ne gledat ![]()
, bo spet butnglava!
lp
mzmJanko1, v sosednjo dolino bo treba ![]()
![]()
![]()
Včeraj nabrane.
LP Migla
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Bučni pire iz rumene buče