Kolegica Talija, primerjati oddaji Hrana in vino ter Pri Ani ni korektno. Svetujem ti, da se odločiš in gledaš slednjo, sicer pa redko traja do 18:30.
lp
hedonistKolegica Talija, primerjati oddaji Hrana in vino ter Pri Ani ni korektno. Svetujem ti, da se odločiš in gledaš slednjo, sicer pa redko traja do 18:30.
lp
hedonistA nimaš snemalnika?
Vendelina jr.Saj Anina oddaja traja le kakšnih 10 minut. Se pa včasih začne tudi kakšnih 5 minut prej.
Hrana in vino ali Mizica pogrni oz. nekaj podobnega sta skoraj identični oodaji, kateri prideta prav, če nam zmanjka uspavalnih tablet.
Commis débarrasseurDanes se Pri Ani začne ob 18.07 in traja do 18.20, tako pravi spored na www.hrt.hr .
JJ ![]()
Hedonist, nisem primerjala ti dve oddaji, ker Ane še nisem gledala. Hvala za nasvet katero oddajo naj gledam.
Lp
TalijaVendelina jr., če bi imela snemalnik, bi oddajo verjetno posnela, ali pa tudi ne.
Lp
TalijaTi ljubi jezus, Hrana in vino ima pa tako glasovno podlago, kot da bi kdo pogrebni govor bral, ne pa receptov ...
Mamamia
mamamiaSaj se tudi kuhar premika v enakem stilu :)
Commis débarrasseurANA je tudi ob petkih. Sem preverila v Vikendu, čeprav jo gledam, kadar sem doma in sem bila "skoraj" prepričana.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Raca z rezanci na azijski način