Slivove rožice
| Nasja je napisal/a: | ||
napiši kdaj tudi kak report za" poceni variante" ...
Sploh nas je pa na kulinariki kar nekaj, ki bi rabile kakšen nasvet (in naslov trgovine) za št. 48 in več.... |
Vendy, nikakor ne bi imela problema se lepo zrihtat z moževo srajco, velike ogrlice, masivno zapestnico in z zebrastim pasom. Meni samo ideja ne sedi lepo. Been there, done that.
No, enkrat sem delala za eno prav super firmo, kjer smo morali vsi nosit "uniforme". Dobili smo 5 mikic z ovratniki, sami smo si morali nabavit "kaki" hlače v temno modri, bež in črni barvi. Dobili smo tudi seznam kombinacij: Roza bluza, modre hlače v ponedeljek itd.. Seveda sva bili samo dve, ki sva uniformo podekličili. Ko me je enkrat sin videl v črni mikici z bež hlačami je izjavil: Ti izgledaš pa, pa,... ko oči! Še sreča, da so po par mesecih spremenili to pravilo.
Tole s številkami me malo zmede. Sem sicer zagovornica, da moraš predvsem pazit, kako ti je nekaj prav ne glede na številko.
Ampak, v moji garderobi so jakne od številke 36 do 44! Različne številke so zaradi različnih proizvajalcev in ne po samivelikosti. Če ne bi imela (skoraj) vsega porihtanega v glavi, bi se dala takoj v kategorijo XL, zaradi tistih 2 jaken s št. 44.
Sem pa začela ravno tako, kot je napisala Vendy. Nekaj dobrih klasičnih komadov imam že leta in leta, zdaj kupim, ko mi je kaj res všeč in je na super znižanju. Ko nakup ni "pod nujno", najdeš res lepe stvari po ugodni ceni. Pa čevlji, torbica in pas so zelo, zelo redko v enaki barvi že dolga leta. Menda je to en od znakov staranja ![]()
Vendelina, kam se pa jaz lahko uvrstim s številko 42 in višino 177?
Zdaj pa spet ne vem, a lahko oblečem moževo srajco, cevaste hlače itd...
čokoŠtevilke so totalno zmešane. No, pri Muri sem malo več kot leto nazaj kupila jakno 38, pri IUV 40 (mi je bila 38 premajhna), da ne omenim It. dizajnerja, ki ima butik na Mikločiševi, njihove jakne so mi prav v številki 42 ali 44, eno obleko imam pa v številki 38. Poleg tega so, da bi se ženskam ne zamerili, mnogi, tudi precej dragi dizajnerji, povečali oblačila za isto številko v primerjavi s preteklostjo. Mislim, da so edimo modrčki ostali nespremenjeni. Pravzaprav, ti so se izboljšali. Hvala bogu.
Sicer se pa ne splača hodit v šopinge v druga mesta ali države, ker se dobijo iste stvari povsod po svetu. No, pri nas so popusti za vsaj 25% oblačil vsaj 5 dni na teden, 2 x na leto po malo več kot en mesec je pa itak raj na zemlji, vsaj kar se šopinga tiče.
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slivove rožice

Poke skleda z lososom