Najboljši limonini razpokančki
Japaja, čudovito ![]()
O prisotnosti očeta pri porodu: če si tega želi se mi zdi, da gre za čudovito izkušnjo, ki je ne kaže izpustiti. Če pa ne, bi ga bilo narobe siliti, ker mamici ne bo v nikakršno oporo. Moj si pri porodu res ni želel biti, ko pa se je izkazalo, da bo potreben carski rez, se je odločil, da gre zraven in za to mu bom vedno hvaležna. Take sva počela v porodnišnici, da sem na trenutke mislila, da naju (no, vsaj njega) bodo poslali ven. Tako sem se smejala, da so mi tekle solze... po CR me niso mogli zbuditi iz narkoze in je zato on prvi imel v rokah najino punčko - celo uro - medtem ko so se ukvarjali z mano. In čeprav pravi, naj bom vesela, da mi je bil prihranjen prvi pogled nanjo (imela je precej deformirano glavico), se je v tisti uri spletla med njima nevidna vez, ki ga je čisto spremenila.
Imena: evo, sem na Lidkini strani, všeč so mi Ajda, Brina, Tisa, pa tudi Ana, Iva, Špela, Marija; kar se fantovskih tiče pa Izidor, Jakob, Lovro, Jan, Ivo. Jakobov je v našem koncu trenutno mali milijon, vendar je bilo tako ime mojemu dedku, ki sem ga imela srčno rada. Pred izbiro imena sem preučila tudi življenjepis zavetnikov, ker se mi zdi fino, če ima otrok 'kul' svetnika. Je pa hecno, moja zavetnica je zaščitnica nosečnic, zame pa je nosečnost prava muka... očitno so moji starši vedeli, da mi bo prišla prav ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najboljši limonini razpokančki

Marmorni sladoledni sendviči