Rižek s piščancem in zelenjavo
| anita80 je napisal/a: |
| Reče da jo bo na rit, čeprav je ne....anita80 |
se me ne tiče, ampak a ni to ena osnovnih napak - da zagroziš otroku z nečim, česar ne moreš ali ne misliš izpolniti? Pa ne mislim, da bi jo moral v tem primeru po riti, bognedaj, ampak včasih s takimi grožnjami sami sebi naredimo škodo, ker nas otroci nehajo jemati resno. Občudujem sestrično, ki redko zagrozi s kaznijo, vendar je pri tem učinkovita, saj stoji za svojimi besedami in jih oba otroka vzameta resno.
Moja imata razliko celih 6 let in ni mi žal. Ko je hči prešla v boljše obdobje sva naredila po načrtu drugega. Pa ni bilo nikoli tako, da večji pazi manjšega. Saj to ni njegovo delo. Vsak je svoje bitje, oba sta bila letom primerno pridna. Tudi v puberteti ni bilo hudega, pri sinu se je bolj poznala. Sedaj sta oba študenta, hči je pred diplomo, sin je komaj začel.
Skozi se lepo razumeta, nisem dovolila da bi hči kdaj prevzela vlogo nadomestne mame, ampak prave sestre za igro učenje in norije.
Tudi danes sta krasna, lepo sodelujeta, se družita in že kar hodita po svoji poti samostojnosti.
KyaraNo, če bi bila jaz doma, otroka že ne bi dala v vrtec, sem preveč rada z njo... (odvisno od posameznika pač) če pa si v službi in druge možnosti nimaš, potem se moraš s tem sprijazniti in se naučiti tega, da te mnenja drugih ne ganejo. (tudi moje ne, če ti ni všeč :))
Joj, dalea, mi na misel ne pride, da bi te obsojala... nimam nobene pravice. Verjetno imam srečo, da je moja mala taka, da lahko marsikaj postorim, tudi če je zraven (jo nekako zaposlim, da mi 'pomaga'). Če bi imela druge obveznosti in nobene pomoči, bi bila slika drugačna. Hotela sem reči le to, da naredi tako, kot se zdi prav tebi in bo najbolje za vaju.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Bruschette s paradižnikom in kumarami