Poletni oblačilni report

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

4. maj 2009 14:49

Spagon četudi nisi vprašala ti odgovorim: za najstarejše obrtnice. Torej bova vdova in obrtnica. Je to ena popotnica za mladega človeka... Nola saj zato pa bom dala malo šarene zraven, da bom seksi mlada frflja pa bo glih prav za moj karakter... Začetnica

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

4. maj 2009 14:52

Vendy, vse si pomešala, he, he... : ) "potonfl bunka" besedo "potonfl" je govorila ena moja kolegica z Bohinja, kar pomeni, da si majhen in potlačen... če dodaš še bunko zdraven, dobiš obliko "knedla" v kavbojkah, da si boš lažje prestavljala... No, jaz na Dunaju nisem videla nič kaj drastičnega za dol past, nobenega hot pink laka za nohte ipd. Bejbe precej povprečno oblečene, nič zagorele, se vidi ša mal celulita iz kratkih kiklc, pa je vseeno lepše to videt, če ima koža malo tena. Precej free se mi je zdelo, tko kot kakega avgusta, ko imajo vsi vročine že mal dost. Se pravi nobene pretirane urejenosti. Jaz bom letos očitno okrog hodila z vijoličnimi nohti. Sem že lani pokupila v H&M vse vijola odtenke in jih nosila na nožnih nohtkih. Zdaj na Dunaju sem spet vzela isto barvo, letos je samo ena! Pa torbico v vijola in modrih mačkih imam, nohte na rokah tudi. Ojej, pa še doma ustvarjam v VIOLET, saj vam bom 1x pokazala, kaj delam, I promise... lidka [sonce]

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

4. maj 2009 14:54

Lidkaaaaa, ne ga lomit. Jaz sem tudi "vertically challenged". Ampak jenase vseeno nosim. Take z ravno hlačnico, skoraj vse poredolge, da sem prisiljena obuti visoke pete, kar podaljša noge in izgledam dovolj spodobno, da me ni strah na ulico. Enako je z navadnimi hlačami. Jeanse, ki segajo samo do pete nosim pa z balerinkami živih barv. Jeans krilo imam rada predvsem zato, ker je pri nas poleti tako vroče in soparno, da kavbojske hlače ne pridejo v poštev.

Kar se šlaufa tiče, se strinjam s tabo, samo problem je zelo lahko rešit. Treba je kupiti dovolj velike hlače, oz. ta prav kroj! Namesto z oprijetimi mikicami, se da malo trebuščka pokriti s tistim, za kar vendy pravi naslednje: "majčke, ki so rezane pod prsmi in so potem nabrane v tuniko in ki se konačjo v višini bokov, ta grozota od dizajna ni za na cesto."

Mislim, da se bomo bolj smejali tistim, ki bodo oblekle novo odkrite turške hlače kot pa tistim, ki bodo imele lepo zgoraj opisano tuniko. No offense, Vendy.

Vanja

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

4. maj 2009 15:09

Hej, Vanja, če se ti šlaufki ne vidijo, ni panike. He, he. Ampak po moje bi mogla sem pridet, jit na Čopovo na kofi, pa mal opazovat. A te kaj mika, da nas prideš kaj obiskat??? Pol bi ti bilo jasno, kaj sem hotela rečti in na koga ciljam. Veš kaj, pa tudi mislim, da ti ne bi "pihnila" tok mimo... He,he... In danes grem mal v izvidnico za (ups) kroglicami ali še čem bolj kinky, se pozna, da je lepo vreme, pa mene takoj kam vlečt začne... lidka [sonce] Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 04. 2009 15:10

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

4. maj 2009 15:19

Lidka, pri nas vidiš te šlaufke povsod in preveč. Me pa mika, mislim, da pridem Oktobra. Bomo not sedele in pokafetkale, še posebej, ker sedaj ne kadite več v zaprtih prostorih.

Pri nas ni nobenega govora o kroglicah. Sicer se pa pogovora  v tej smeri (vsaj mislim, da je ta smer) s prijateljicami in sosedami izogibam. Ni čudno, da sem tok nevedna

Vanja

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

4. maj 2009 15:27

Vem, kakšni šlaufki so dol pri vas... He, he. Nazadnje ko sem bila, sem že našla WAY TO: "not get fat" do povratka, pa še moje dimenzije so kr dobr zgledale, : ) lidka [sonce]

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. maj 2009 15:35

People usually laugh at things they do not understand. Sama se sicer nikoli ne smejem nad oblačilno izbiro kogarkoli. Sem pa dimije nosila resda pred dvajset in nekaj leti, ko sem modelirala in pred kakimi petimi leti sem jih nosila za na enem dizajnerskem eventu (sem delala uslugo frendu oblikovalcu) ker se mi mere odsihmal niso silno spremenile, jih znam poiskati in nositi. Plus, pred desetimi leti sem nosila najširše hlače na svetu (hl, ki so imele v bokih elastiko, Ampak, kot sem rekla, to je karakterno oblačilo in tiste, ki v oblačenju niso suverene, ga niti ne bodo izbrale. Vendelina jr.

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

4. maj 2009 15:53

Kakšen kroj krila pa priporočate bolj petite puncam, ki ponavadi ne nosijo vrtoglavih pet (jaz sem bolj na kitten heels in na balerinkah)? Tenks. RadaJem

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

4. maj 2009 15:54

Odvisno od postave, RadaJem... lidka [sonce]

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

4. maj 2009 15:55

Vendy, govor o smehu je bil mišljen globalno. Spadam namreč med tiste, ki potujejo po svetu in poleg znamenitosti, opazujem ljudi, v smislu, peoplewatching. Moram reč, da je bil najbolj raznolik do sedaj London, kar se tiče "oddballs" če jih lahko tako imenujem.

Okusi so res različni, in glede na to, da se greš neko modno policijo, kaj je in in kaj ni, me je blazno presenetilo, da si dala na seznam must-haves tele hlače. Ja, pred 20+ leti jih še za v gym ne bi imela, in od takrat se mi zadnjica ni toliko povesila, da bi morala imeti sedlo (croch) nekje pri kolenih.

Zanimivo je to, da so imeli pred kratkim neko zabavno-modno oddajo o tem, kaj nikoli ne bi smelo priti spet v modo. Precej visoko na lestvici so bile turške hlače, pa velike frizure iz 80-ih let ( http://homepage.mac.com/johnandlis/Yet_Another_Blog.. ) in jeans od glave do pete.

Dizajnerji pa sevedo morajo prit vsako leto s čem novim, kako bi pa drugače zaslužili, tako da kar razumem, zakaj to počnejo.

Sicer je pa že moja oma rekla: Čez 20 let vse prav pride.

 

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti