Šahovnica
| ežoj je napisal/a: |
Ej, Roncolino, to si me pa presenetila. Tebe imam za eno srednješolko ( ali morda študentko na začetku študija ), in me presenečaš s takšnim ( po moje zrelim ) razmišljanjem. Morda so nekatere besede mal robate (...v nekaj kar bo po smrti,verjamem da duša gre iz telesa,verjamem v angele varuhe in vse ostalo sranje. ). Vsekakor:[palecgor][palecgor][palecgor]. ežoj |
O, Roncolino, gimnazijo imam v slabem spominu: nenehno se je treba učit francoščino in zgodovino.
Pa uči se francoske nepravilne glagole, pravilnih ( menda ) itak nimajo.![]()
Glede kulinarike: kakor kdaj, včasih je res tako videti, it vil bi beter, boš vidla.
ežoj
Zelo rada berem forume, malo pa pišem, vendar je pa moje mnenje, da vsakdo lahko odpre temo, ki mu ustreza. In če bi odgovarjali samo tisti, ki imajo za povedat kaj o temi ne bi bilo nobenih prepirov. Odprem večino tem in kjer vidim, da je dolgočasna ali me ne zanima jo pač zaprem in grem drugam. Zelo enostavno, kajne?
tejkica
Sporočilo je spremenil(a) tejkica dne 23. 2009 12:29| ežoj je napisal/a: |
O, Roncolino, gimnazijo imam v slabem spominu: nenehno se je treba učit francoščino in zgodovino. Pa uči se francoske nepravilne glagole, pravilnih ( menda ) itak nimajo. Glede kulinarike: kakor kdaj, včasih je res tako videti, it vil bi beter, boš vidla. ežoj |
Habibi, nič ti ni treba biti zmedena. Duhovno bistvo je pri vseh verstvih enako. "Obleke" (načina izpovedovanja vere) pa ni jemati za edino zveličavno in premnogokrat služi tudi za zlorabljanje, tako ali drugačno, in za medsebojne razprtije. Vsaka vera se trudi svojim vernikom nekako predstaviti nepredstavljivo. Nekatere na bolj dodelan in domišljen način, druge bolj preprosto. Bolj ko znanje napreduje, bolj se rušijo "zgodbice", ampak resničnemu iskanju smisla duhovnosti so te le okvir in ne temelj.
CilaGlede odnosa do religij: po moje je dobro odraščat v večverski skupnosti. Ko si zelo mlad, se ti zdi imenitno, da si del " ta prave " skupnosti. Ko pa odraščaš ( skupaj z drugače vernimi prijatelji ) in če si mal nagnjen razmišljanju, ugotoviš, da nekaj ne " štima ", ker tudi tvoje drugače verne prijatelje učijo enako. Bodoči da gre za monoteistične religije in vero v enega in istega Boga se cela zgodba podre.
Zaradi mene, lahko vsak verjame kar hoče, in če ni ravno verski blaznež me to tudi nič ne moti. Moti pa me Cerkev kot inštitucija ( katerakoli ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Burger s Kraljevo fit štručko