Tiramisu
| Nena-morje je napisal/a: |
| storklja, te dobro razumem!Sem dala vse to tudi sama skozi (s tem, da je bil moj sin se leto mlajsi od tvojega)!Svetovati ti ne more nihce, vsaka mora skozi to fazo sama.
Lahko ti samo povem, da bo prisel cas, ko ti bo zal za vsako solzo, ki si jo prelila za nekom, ki te ni bil vreden! In bodi prepricana, da nekje obstaja nekdo, ki bo izpolnil vsa tvoja pricakovanja!
Samo ne zapusti se in ne zapiraj sem med stiri stene!
Vso sreco |
Štorklja, ne dolgo tega sem dokaj od blizu spremljala enako situacijo. Zapuščena oseba si je delala točno take očitke, kot ti. Še vedno zaljubljena je vse napake iskala pri sebi, on je bil še vedno najboljši možni partner.
Ni bilo lahko, trajalo je kar nekaj časa. Pomagalo pa je, da smo jo vsi, ki smo jo poznali, bodrili in ji dvigali samozavest (je res fajn ženska in še čedna povrh), nekaj dobrih prijateljic njenih let jo je vključilo v svojo družbo. Kupila si je dve-tri dobre knjige, ki so jih napisali priznani in praktični psihologi ter ženske, ki so tako situacije dale skozi in uspešno izšle iz nje. Korak nazaj, tri naprej! In ko zvečer ni mogla zaspat, je vzela knjigo v roke. Pa na fitnes je začela hodit ... Uspelo ji je.
Predvsem, ne izogibaj se družbe, če te povabijo, kadarkoli le imaš čas, četudi ti bo hudo. Doma ti bo še huje. Ne išči napak pri sebi, tako ali tako so bile najbrž le odraz moževega malomarnega odnosa do tebe. Srečen človek pač ni tečen.
CilaŠtorklja,
želim ti močne opore prijeteljic in družine ter notranje moči, da se čimprej spet postaviš na noge in v polnosti zaživiš. Sta pa tule na KulSLo najmanj dve, ki sta šli čez podobno kot ti in danes imata obe krasna partnerja... in sta videti zelo srečni. Tudi tebe še čaka sreča, samo ne zanemari se.
Joj, me je kr groza. Moja mama mi točno to reče: v življenju je treba veliko potrpet.
Da bi se pa ona kdaj postavila zase, ali pa za svoje otroke. Nikoli. Močno upam, da nisem prevzela čisto vseh njenih negativnih lastnosti. Na vem sicer kako naj to ugotovim, ker nase težko objektivno gledam.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Ploščati špageti z morskimi sadeži