Poznaš SGI? Srednji glikemični indeks? Če topinambur kombiniraš s hrano z nizkim GI, bo SGI jedi vseeno nizek, tako da nič ne skrbi.

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Poznaš SGI? Srednji glikemični indeks? Če topinambur kombiniraš s hrano z nizkim GI, bo SGI jedi vseeno nizek, tako da nič ne skrbi.
Si bila zelo težka? V dveh tednih 10 kilogramov je ogromno, niti ni zdravo. Ugibam, da nisi dovolj jedla. Jaz nisem nikoli lačna! Počutje po tej metodi naj bi bilo boljše, ne slabše...
Seveda bi morala videti tvoj jedilnik in količino zaužitega, da bi res lahko rekla kaj več.
gercar, lahko (GI je 30).
Angelika, meni bi bilo po tvojem jedilniku verjetno slabo, ker/če prej ne bi bila vajena zaužiti toliko beljakovin. V jedilniku manjkajo dobri ogljikovi hidrati, na primer zelenjava. Te pojem res veliko.
Možno, da je bil razlog tvojemu slabemu počutju velika izguba telesne teže. Tudi če je šlo za odvečno, je bil skok prevelik.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Lazanja v slow cookerju