Dušene školjke s pivom na sredozemski način
| sarin je napisal/a: |
| -imava občutek,da se ne zveda kaj počne,dokler se stvari ne umirijo,oz.zameri na polno in je kakšen mesec mir...potem pa spet na novo. sarin |
Takih izkušenj sam na srečo nimam.
Na Tvojem mestu bi najprej izkoristil vse pravne možnosti, za katere pa se boš morala pozanimati.
Kot še bolj bistveno in glavno, pa naj se Tvoj fant hitro zelo jasno izjasni, kakšno je njegovo stališče do vsega skupaj, da se ne bo zgodilo, da boš čez par let ostala sama z majhnimi otroki, ker bo tipson potegnil z materjo in se vrnil, tebi pa uničil življenje. Če ne gre drugače, ga pusti, in to čimprej, da ne boš sama sebi delala škode. Nihče ni vreden tega, tudi Ti ne.
Je zelo kruto, ampak gre v prvi vrsti za Tvoje dobro.
Srečno,
Andrej
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
Sarin, res si ne morem predstavljati tvoje situacije. Prečitaj, kar si napisala. V istem stavku poveš, kako rešujeta probleme skupaj in kako jo on zagovarja. Če mene vprašaš, je on na strani svoje mame. Nasveta, kaj narediti ti pa na mojo srečo, ne morem dati. Verjetno se bom pa še oglasila. Veliko sreče ti želim.[metuljcek] Vanja[kuza] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Princeske