Pad Thai
| dragička je napisal/a: |
| Niti slučajno nimam vselej in za vsako ceno prav. Kaj ni zanimivo, da se samo jaz pritožujem glede teme... se vidi, da rada bereš samo tisto, kar gre na tvoj mlin. Pa še kako realno gledam - levo in desno, spredaj in zadaj, pa tudi gor se dostikrat ozrem in rečem "Bog, oprosti jim, saj ne vedo kaj delajo". Me je življenje izučilo. Pozdravček! |
A nismo vsi enaki. In tudi jaz sem od blizu gledala podobno zgodbo, kot nam jo je napisala sarin, zato vem, da so skrajnosti možne. Na obeh straneh. In zaradi te skrajnosti vseh, ki na to možnost opozorijo, ne metati v isti koš: da ne želijo stika s starši, da želijo prekinitev odnosov in podobno. Sarin je nazorno opisala, kako gre, in iz njenega pisanja sklepam, da si dekle želi prav tega, kar ji ti očitaš, da noče. Ona bi rada imela normalen odnos s taščo, pa očitno ne gre. Sinovo ravnanje kaže, da bo nekaj na tem. Očitno zato, ker njena tašča ni tvojega kova. So torej izjeme oziroma skrajnosti. In zato ni potrebno kar tako vse povprek nadreti tistih, ki jim ni usojeno, da vzposatvijo odnose, ki so drugim nekaj povsem običajnega.
Dragička, so babice, ki so jim vnuki odvečno breme, ne želijo jih popazit niti trenutka, ker jim to krati njihovo svobodo (pa čeprav so stari že štiri ali pet let, ne dojenčki) - in naj jaz zardi treh takšnih, ki jih dobro poznam, vse vas, babice, tresnem v isti koš in začnem posploševat, da kakšne pa ste, babice tega sveta, da vam vnukov ni mar? Tega ne morem narediti, ker vem, da so tudi drugačne.
Za to gre.
Mamamia
mamamiaZelo mi je všeč nasvet GIGI84,pa tudi Dragička ima kar prav.
Mislim ,da boš čez par let drugače gledala na te stvari.Bolj hladno,neprizadeto.Tudi sama sem bila tamlada ,sva živela pri njegovih starših,pa so prišle besede...ki bi jih sedaj ,ko sem malo dozorela preslišala,ali pa ignorilala.Saj je povsod enako,ne skrbi,boš videla da bo bolš.Mogoče pa bi ti sama še malo bolj pozitivno vplivala na fanta,ker, ko mame ne bo več,je prepozno.
Mislim,da je v resnici tudi fantu hudo ,ker je med dvema ognjema,seveda pa mora držat z ženo,oz.punco.
Upam ,da nisem bila prekruta
Je pa to tema, ki te utegne užalitmesni
Sporočilo je spremenil(a) mesni dne 15. jan 2009 15:27:08| inteligentka je napisal/a: |
| draga sarin in ostali,kar se pa mene tiče... jaz sem še kar doma v takih psiholoških razpravah, medsebojni odnosi, partnerstvo, mamini sinčki itd
in obožujem drame - filme (če poznate kakšne dobre filme - drame - hvala za naslove, če pošljete), zato tudi rada sodelujem pri tako resnih temah...vedno rečem bobu bob in me včasih to tepe...malo pozno a iz srca vam želim, krasnim ljudem, mir v duši - spokojen mir...tu je taka lepa mešanica prav zanimivih ljudi in nekako mi je tu domače--lpnikeinteligentka |
Se spomnim neke tvoje debate izpred kakšnega meseca. Sploh ne mislim zlobno, ampak mogoče bi lahko za spremembo prešaltala na komedije, da bi te malo razvedrile... Ena tistih sem, ki ne verjame, da se klin s klinom zbija....Pa res, brez zamere...
Vanja![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai

Veganski sladoled z navihanci