Ali katera mogoče prodaja fantovsko maturantsko obleko št.46.

Ali katera mogoče prodaja fantovsko maturantsko obleko št.46.
Imamo črno-rjavo, s tankimi belimi črtami. Sin je imel pod obleko bombažno majico. Moram pa pogledat številko oziroma ti sporočim mere, seveda če ti je taka obleka zanimiva. Imam tudi fotografijo, če mi na ZS pošlješ e-naslov, ti jo lahko pošljem pa vidiš, ali sploh ustreza (sin je visok 183 cm).
Ko smo že pri oblekah: na razpolago imamo obleko za maturantko: rdeča svila, hrbet odprt, spredaj dekoltirana, obleka je dolga, z razporkom spredaj, se pa da tudi skrajšat. Pod prsmi je okrasni rombek s kristalčki.
Če katero zanima, mi lahko pošlje e-naslov, da posredujem fotografijo.
Mamamia
mamamiaVendelina ne pretiravaj. Kadar nanese v službi pogovor na moške obleke, se je sodelavec že nekajkrat pohvalil, da je kupil obleko po katalogu, si nisem zapomnila, a iz qulleja ali iz necermanna, za zelo mal denar in je izredno zadovoljen z njo. Tile umetni materiali so danes že tako doterani, da, ko gledam v trgovini obleko iz umetnih vlaken ali volne, ne razlikujem, dokler ne pogledam deklaracije. Tudi volno so že tako obdelali, da se lahko sveti kot svila.
LijanaNo, jaz imam s suknjiči za 60 evrov odlične izkušnje. So iz ene verige tujih blagovnic in mož jih nosi tudi po tri, štiri leta, pa se nikjer nič ne sveti, ne na komolcih, ne na obrobah, tudi ovratnik je kot prvi dan, podloga ni nič izrabljena in se po šivih ne trga. Tako da ni nujno, da je suknjič za 60 evrov za enkratno uporabo ali samao za eno sezono, potem pa je neuporaben.
Sinu smo pa za maturantski ples kupili obleko zunaj, a šele potem, ko smo pri nas prečesali vse po dolgem in počez, pa nismo našli take, ki bi ustrezala (pod obleko je hotel imeti majico, ne srajce). Ni bila poceni, a ker je suknjič nosil še večkrat, se je nakup obrestoval in mi ni žal.
Tudi hčeri smo obleko kupili. Natančno je vedela, kakšno obleko želi, in če ne bi našli že narejene, bi jo dali šivat. Tako pa sta s teto, ki jo je spremljala po nakupih, našli točno takšno, kot je imela v mislih, in smo jo kupili.
Cena je pa relativna stavr, ali je nekaj drago ali poceni. Mi smo se dogovorili za neke limite in jih upoštevali, največ pa je bilo vredno, da sta se otroka dobro počutila in bila zadovoljna na ta pomeben dan.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svinjska ribica

Pečen riž z zelenjavo