Maturantska obleka
Tole je pa ena tako koristna informacija, da bi jo bilo škoda prezreti - Vendelina jr. saj upam ne zameriš, če sem jo še citirala ?
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Oh, Reca, to je pa tako žalostno. Čeprav se mi zdi, da gospa razredničarka ne bi želela, da dijaki zaradi nje preskočijo tak dogodek... V bistvu sem se pa javila na tole temo zaradi naslednjega - za vse starše maturantov, ki pa bodo šli na ples: V tem mesecu je v trgovinah ogromno oblačil, ki so ostala ne samo iz sezone jesen-zima0809, temveč tudi poletje 08. Je na štenderjih ogromno tega, kar se res splača kupiti. Recimo za maturantski ples je bolj pametno in sploh bolj okusno in tudi ceneje, če se iščejo naslednji kosi: - pomladno/poletna koktejl oblekica - poletna poznopopoldanska do večerna obleka Meni sta tako v oči padli (frišno poročam z dopodlanskega ogleda - v bistvu sem iskala smučarsko čelado, našla pa vse ostalo.... |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
|
BTW, čelade še nisem uspela kupiti, ker nisem našla velikosti za svojo big giant head..... |
Očitno sem jaz res zdrugega planeta, samo ne vem, s katerega. Ko ste ravno pri glavah, je moja tako male sorte, da mi gor stojijo glihdane dojenčkasta pokrivala. Ko sem iskala čelado za na skuter, na kateri se zdaj prah nabira, sem končala pri najmanjši otroški, kar so jih imeli v štacuni.
No, hotela sem pa napisati, da sem se z vsemi štirimi upirala temu, da bi šla na maturantski ples, katerega sem povezovala s plesom v paru z dotičnim primerkom, ki me je pred tem na enem plesu čisto oslinil in zagabil vse skupaj, še danes mi ples v paru ni simpatičen. Na koncu sem na maturantski ples sicer šla, ampak v hlačah. So me pa našminkali v nulo, to priznam. In za piko na i ni bilo nobene četvorke, skupna odločitev 4. d, pač pa žurka s takrat še dokaj poceni Čuki, ki se je končala naslednjega dne v diskoteki.
Imela sem se super, navkljub nenošnji slovesnih oprav, neplesanju četvorke, je pa zažigala Rdečo mašno maš v laseh, to je melodija, katero povezujem s svojim maturantskim plesom.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Hot dog v listnatem testu

Cvetačna juha s popečenim kruhom