Domači sladoled za vroče poletje
Zakaj se zadnje čase vsaka debata spremeni v spor in prerekanje? Zakaj se preprosto ne napiše samo nekaj na temo , ki je odprta . Najbrž bi marsikdo kaj napisal , pa ga bo potem takoj nekdo zminiral.
Običajno je Božični čas , čas v katerem človek bolj pogleda vase, čas v katerem čustva najdejo večji pomen.Tudi mene ima , da bi kaj več napisala, pa......
Lepe in mirne Božične praznike vsem skupaj, veliko notranjega miru, ljubezni in pozitivne energije vam želim.
mizarka| mizarka je napisal/a: |
Zakaj se zadnje čase vsaka debata spremeni v spor in prerekanje? Zakaj se preprosto ne napiše samo nekaj na temo , ki je odprta . Najbrž bi marsikdo kaj napisal , pa ga bo potem takoj nekdo zminiral mizarka |
| Nena-morje je napisal/a: |
| Kaj me lahko kdo od vas razsvetli in pove kdaj nastopijo "srednja" leta?Jaz jih imam 60, pa še vedno mislim, da sem v puberteti |
Nena, žal ti ne morem odgovorit, pri 65 jih še ni.
ežojČe se počutiš osamljen si za to velikokrat sam kriv. Zato je treba nekaj zase postoriti. Privošči si tako stvar, da te bo sprostila, da te bo razveselila in se boš takoj bolje počutila, ne misliti le na druge misli predvsem nase.
Privošči si 1x tedensko fizerja, privošči si, denimo pedikuro, masažo, kupi si kaj lepega za obleči, če boš urejena te pravgotovo ne bodo spregledali.
Ma kakšna kriza srednjih let, lepo vas prosim, jaz ne vem kaj je to...
Pa še odgovor Vanji, jaz jih imam 25![]()
![]()
lp
Anamarija ![]()
| Lisa je napisal/a: |
| Nikoli se ne bom imenovala slovencelj in tudi drugim ne dovolim tega. Ne zato, ker bi mislila da sem nekaj več, iznad tega, ampak zato ker s tem izrazom opletajo ravno taki - ki mislijo da so boljši in nekaj več. Na prvi pogled morda tale uvod niti ne paše k vprašanju, a samo na prvi pogled. Namreč, dobra stran srednjih in vseh nadaljnih let je, da človek počasi spozna kaj je v življenju bistveno, za kaj se splača gnati in kaj je balast. Zato mi že kar nekaj let gredo na živce vsa preseravanja (oprostite izrazu, a tako lepo konkreten je, ne rabi razlag), napihovanja, bahanja, lažna skromnost, navduševanje nad vsem in vsakim ki si upa in zna malo napihovat - tudi tukaj, na teh straneh (navsezadnje -zakaj bi bilo tu drugače). Lisa |
Tole pa podpišem, kot, da sem napisala sama. O ostalem zaenkrat ne bi.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači sladoled za vroče poletje

Srbski pasulj