Pozdravljeni,
mene pa zanima, če lahko opravim zdravniški pregled (grem v samozaposlitev) pri svoji osebni zdravnici?
Hvala za vsakršen odgovor sem že čisto prestrašena.
lp, pinka
Pozdravljeni,
mene pa zanima, če lahko opravim zdravniški pregled (grem v samozaposlitev) pri svoji osebni zdravnici?
Hvala za vsakršen odgovor sem že čisto prestrašena.
lp, pinka
Ja, zakaj pa si prestrašena? Preglede opravljajo na medicini dela, prometa in športa in niso še nobenem nič hudega naredili, kot vem. Vzamejo kri in vodo, pregledajo vid, sluh, zvagajo in povedo kakšno na račun pravilnega prehranjevanja, če gre za delovno nevarno delovno mesto zaradi raznih kemikalij, višine...opravijo tudi pregled v zvezi s tem... Skratka, nič groznega, da bi te smelo biti strah.
OgnjičOgnjič, tudi srčka pogledajo... meni od začetka ni bilo![]()
bila sem prisotna vendar srce ni bilo....![]()
Kar pogumno, sej ne grizejo, so zelo, zelo prijazni!
lp
AnamarijaPinka, nikar se tako ne boj, no, saj si velika punca...![]()
Ti pregledi so kvečjemu v tvojo korist! Upaš lahko, da ni nič narobe, če bojo pa že kaj odkrili, boš lahko pravočasno ukrepala in poskrbela za svoje zdravje.
Lp in srečno ![]()
![]()
Pinka, če bo kaj delovalo...
Pošiljam ti veliko pozitivnih misli in držim pesti, da bo vse v redu ![]()
![]()
![]()
Pinka, ne se sekirat, jaz sem v zadnjih dveh letih obakrat bila na tem, da zlezem skupaj, ko sem stopila v laboratorij, pa za aparaturo za merjenje tlaka so mislili, da se je pokvarila, ker mi hotela ničesar pokazati. Strah je velik, a votel. Izvidi so bili vsi bp. In zdaj imam nekaj časa mir.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom