Bravo Tina tw, tko se govori.
Res si dajemo malo preveč potuhe s tem, da pa malo pogrešimo.
NIČ!
Moramo si same dopovedat, da se ne sme grešit in pa res je danes sadni dan, pa čez tri dni je tu že OH.
Prvič,ko sem držala to dijeto, nisem nič grešila, razen na sadni dan skleda zelene ali kakšne druge solate, pa so se kilce kar topile. Pa saj se da držat, ampak res ti mora v glavi naredit klik. Čeprav vidim, da sedaj kilce ne letijo tako zelo kot prvič.
Punce saj smo vse v podobnem šmornu - malo preveč kilc. Moj mož mi proba kakšenkrat razložit, da imava skupaj ravno prav kilogramov on 10 premalo, jaz pa 10 preveč, da sva torej idealen par, ampak če človek ni zadovoljen sam s sabo ni v redu.
Sploh pa zvečer, ko misli, da že spim, pa si postreže z vrečko piškotov in litrom mleka (po večerji to) in ko vidiš kako mu vse v riti zgori, je res hudo.
AMPAK PUNCE DRŽTE SE, PA NE SE TOLAŽIT DA SE LAHKO MALO GREŠI - NE GREŠIT (saj veste tisto, da tisti ki samo malo ukrade je ravno tako tat kot tisti ki malo več ukrade).
bODIMO RAJE LISIČKE KOT PA TATIČKE.
Drugače pa vas je super brat in kakšenkrat prav skočim na forum za malo spodbude.
PUPE GLAVE POKONCI IN BO!!!!
LEP DAN VSEM SKUPAJ
Tanja