Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

No, mene niso premamile velikonočne dobrote ampak taščino nedeljsko kosilo. : juha z zakuho, dunajc, riž z bučkami in korenjem ter solata. Grrrrr. Jedla sem in pri vsakem koščku imela slabo vest ampak sem kar jedla. Nisem se sicer napokala do nezavesti, ampak škoda na sadni dan je bila narejena že, ko se je zrezek znašel na mojem krožniku. Včerajšnji vodni dan je bil poln vode, čaja in... ene polnozrnate žemlje s tuno. Tako sem danes vsa žalostna ugotovila, da sem dobila 1 kg gor! Razmišljam, da bi nehala, ker nimam dovolj samokontrole in se mi zdi, da si samo pesek mečem v oči. Lp, Asja
Juhu! Oh, tudi jaz sem grešila! Kar dosti! In imam danes sadni dan, ker ga včeraj nisem zdržala! Mislim, da bo šlo, ker bom cel dan zdoma, pa ne bom imela nič za pod zob - razen sadja, seveda! Eno pomoč rabim - ali jeste na sadni dan tudi kake oreške (študentski futr z vsemi živimi orehi in rozinami)? Lp
Ne nehat Asja, jst sem se tudi pregrešila čez praznike pa nič zato gremo naprej...pač to jemlji kot balzam za dušo......malo pavze....ne sekiraj se za tist kilogramček več bo kmalu šel nazaj dol.....pogumno naprej.......ker itak če prekineš zdaj boš enkrat spet začela....raje zdej nadaljuj...... Natasa
Ja, se čisto strinjam z Nataško, Asja, škoda bi bilo prekiniti, zdrži, pa tudi malo se lahko pregrešiš, saj vendar ne kosiš vsak dan pri tašči dobrote. Mogoče bi ji pa povedala, da si na dijeti in bi kosilo malo priredila? Tašče smo zelo prilagodljive, no , vsaj nekatere. Ne obupaj!!!!!!!!! sasa
Okodoki koliko je šlo dol v času cele diete, če ni skrivnost. Ali je cilj dosežen. Rozamunda
Ste me potolažile. Ja, hec je ta, da pri tašči na kosilu nisem bila že mesece in ona ve, da sem na dieti. Saj me ni silila, v bistvu sem se čisto podzavestno vsedla za mizo in natočila juho. Pri zrezku sem že imela slabo vest, hahaha. Čimmanj takih praznikov, ko MORAŠ grešit !!! Lp, Asja
Še od mene en lep popraznični pozdrav! No grešnice, tukaj je še ena grešnica. Sicer sem res pazila, kaj jem. Na srečo sem imela v nedeljo beljakovinski dan, pa je kar šlo. Mirkala sem se pri kruhu in potici. Za večerjo pa sem namesto mesa, pojedla kos potice. Nič mi ni šlo gor, dol pa tudi ne. Sem se odločla, da bo danes sadni dan, jutri pa vodni, da tele dobrote mal iz rebrc dol spravim in prepucam organizem. Asja, da ne bi slučajno nehala. Saj vidiš, da se vse trudimo, vsaka na svoj način. Lepo se imejte še naprej in navijajte za sonce. Lisička
Punce, jaz sem tako ponosna nase, da je kar hudo!!! Razen tega, da sem zamenjala B in Š dan (sobota polenta, nedelja sunka) in vceraj mogoče pojedla malo več potice kot za dva kosa torte, NISEM grešila! Presenečena sem sama nad sabo!!! Po 30 dneh me je približno (se na začetku nisem tehtala:) 6 kg manj!!! Najbolj sem vesela, da se pozna na hlačah ... Držite se in vztrajajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noel
ŠE EN LEP POPRAZNIČNI POZDRAV! JAZ PA NISEM PRAV NIČ GREŠILA, PA SEM IMELA V NEDELJO SADNI DAN.... POTICE IN ŠUNKE ŠE POSKUSILA NISEM!!! BRAVO ZAME!!!!!! DANES JE MOJ 18 DAN DIETE IN TO BREZ PREKRŠKOV!!! LP VSEM, VZTRAJNO NAPREJ!!
Tudi jaz se nisem nič pregešila med prazniki. Nekje na netu sem zasledila nekaj najpogostejših vzrokov pregreševanja: - niste dovolj prepričani, da si zares želite shujšati - vedno se najde nekdo, ki vas pohvali, da hujšate, obenem pa pravi, da se kdaj pa kdaj lahko pregrešite - družinski člani vam niso v podporo - nekdo vas stalno zbada zaradi kilogramov, edino hladilnik vas lahko potolaži Ampak reči je treba NE , DOVOLJ SEM TRDNA! Dieta je človeku prijazna, nikakršnega pomanjkanja ne trpim! Z družinskimi člani se dogovorite, da vam ne ponujajo hrane in ne jedo pred vami. Ko nastopi kriza pa je itaq največ tri dni do slastne tortice. Ali če si želite slanih stvari si lahko spečete kokice, tudi do njih je v najslabšem primeru le še 4 dni Včasih pa malce jamranja tudi pomaga, če ni nikogar, ki bi vas poslušal, se tukaj vedno najde kdo, ki reče kakšno pozitivno! Tina Kuder

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti