Fokača s paradižnikom in timijanom
| ksenjako je napisal/a: |
| No vseeno ni tako grozno. Pademo v 2. razred (mislim da nebi smelo biti veliko dražje). Ali kdo ve kje se da dobiti cenik od 1. 11. kajti na njihovi strani je naslednji cenik: http://www.elektro-ljubljana.si/_services/docume in tu ni ne duha ne sluha o nižji in višji tarifi. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k |
Mi stanje števca mesečno sporočamo ja glede na ogrevanje na elektriko je to edino smiselno in pravilno. In zdaj bo treba še za to da lahko sporočim stanje števca, plačati?
Jernej - zasebno mnenje| bannanna je napisal/a: |
| ne vem še sicer koliko bo to mene prizadelo, samo to, da za visoko porabo energije zaračunajo več se mi zdi edino pravilno!!!! ljudje porabimo preveč elektrike-- pač, trije računalniki ki cel dan laufajo, seveda je treba pomivat posodo na pomivalca, škoda rokic. sušit perilo s sušilcem tud če je zuni sonce, sekljat čebulo z mulitpraktikom, sesat op površinah ki jih sicer lahko pometeš..... no go bannanna Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 01. okt 2008 13:59:59 |
In le se ogrevaš s toplotno črpalko in kuriš 0 olja in 0 plina in 0 drv, se ti zdi da si res energetsko potraten če porabiš več elektrike?
Jernej - zasebno mnenje
| bannanna je napisal/a: |
| glede na to na kak način se pri nas proizvaja elektrika ja, se mi zdi tud črpalka potratna. Ko, če, enkrat preidemo na elektriko, ki jo bodo proizvedle jedrske elektrarne in vetrnice pa še kaki alternativni viri energije, bo kul. Dokler pa ljubitelji ptic ne pustijo postavlat vetrnic, pa žal ne bo tako (ps: takim bi js vsem elektriko odklopla, sam je že za v drugo temo) bannanna |
Ok, če se ti zdi pa TČ s svojim izkoristkom in čistim virom energije, kar elektrika lahko je, potratna, potem pa nimam več komentarja. Verjetno je podobno razmišljal tudi Elektro. So pa ena redkih firm, kjer za več plačaš nesorazmerno več, ponavadi dobiš popust v takem primeru. Aja saj res, kaznovanje za nevarčneže.
Jernej - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fokača s paradižnikom in timijanom

Miklavževi parkeljni