jaz te skodelice nisem še vidla, si jo bom pa iz radovednosti res ogledala v Dm-ju. Mene pred vse zanima higijena. Ko si daš tampon, vemo, kako si ga namestiš. Kako pa je s to skodelico? Če je vstavitev hitra in ne uporabiš " drugačnih" prijemov kot pri tamponu, pol je glede higijene recimo, da ok. Tudi samo s tistim robčkom, če jo obrišeš je to dovolj? Ker, če menstruacija traja par dni in si ti to menjaš po trikrat na dan, po moje, da jo je treba malo bolj umit to skodelico. Kakšne izkušnje imete s tem? Al jo samo z robčkom obrišete in je razkužena. Pa, da ne bo kdo mislil, da sem taka katastrofa in da doma vse razkužujem z Amukino( Italijani z njo razkužujejo tudi sadje in zelenjavo), samo nekaj kar si dajem ven pa not v svoje telo, pa res mora bit čisto, da se še kaj ne razvije.
Glede menstruacij, pa se mi zdi najbolj normalna stvar v življenju. Jo pač imam in se mi zdi to čisto normalno. Kot je že ena prej napisala, jo ponavadi izgubijo anoreksične ženske,...
No pa sej zdej je nova doba. Jemanje tabletk brez prekinitve, čaka nas pa še veliko. Kmalu bojo naredili naš klon in ta bo zagotovo brez menstruacije!

Katarina K
http://katarinak.moj-album.com/