Posodica za menstruacijo

Lep sončen dan vam želim. sadjejedka
Ženske, face ste. Vedno nekaj novega izvem na tehle straneh. barby
Ognjič, pazi, kitajske so samo za v roke!!! lidka [sonce]
Hehe, meni se zdi isto: plastične kroglice ali pa silikonska posodica - kri je tak al tak notri v tistem času, pa če češ ali pa ne (razen če greš na presno hrano). Nič od navedenega pa še nisem sprobala, zdaj ravno ni čas za to;) Sicer se mi zdi pa prav podirat tabuje, ker so tako ljudje bolj odprti in imajo manj predsodkov glede svojega telesa in glede tega, kaj počnejo z njim - poleg tega, kako pa naj človek izve za kako tako zadevo sicer? Veri

lidka je napisal/a:
Ognjič, pazi, kitajske so samo za v roke!!!lidka

jao, še dobro, da sem tik pred zdajci še mejčken na kul slo pogledala...

Ognjič
Pa še kitajske so tak težke, Ognjič nevem kaj si študirala tebi se ne bi smehljalo, ker bi te vse dol vleklo. Začetnica
Ognjič je bolj za večje formate.... Usta me bolijo od smeha. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 12. sep 2008 13:44:05

Vendelina jr. je napisal/a:
Ognjič je bolj za večje formate.... Usta me bolijo od smeha. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 12. sep 2008 13:44:05

Mene tudi...

mamamia
Ja, Ognjič, a nismo face, da smo ti povedale??? (ej, men smeškoti ne delajo, drugače bi nalepila celo armado)... King size, pravite potem... lidka [sonce] Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 12. sep 2008 13:51:47
Pa ste mislile, da bo Ognjič zadovoljna s tistimi fižolčki al kaj? Ona rabi konkretno velikost Atina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti