| vanjatajnsek je napisal/a: |
| Ginekolog mi je povedal, da - navajam - " ženska rabi menstruacijo toliko, kot krava sedlo" Pa gre za mladega in zelo cenjenega ginekologa. vanjatajnsek |

Moj domači kruh
| vanjatajnsek je napisal/a: |
| Ginekolog mi je povedal, da - navajam - " ženska rabi menstruacijo toliko, kot krava sedlo" Pa gre za mladega in zelo cenjenega ginekologa. vanjatajnsek |
| Cila je napisal/a: |
Jaz pa še vedno trdim tole: mi mislimo, da smo prelisičilo naravo, na koncu pa le ona prelisiči nas. Ni vse, kar znanost iznajde, v resnično dobro človeštva, čeprav mu kratkoročno lajša življenje. Da je neka taka zadeva v smislu nenevarnosti res preizkušena, traja vsaj eno človeško življenje, ne pa par mesecev. Tako je moje mišljenje, ga pa nikakor ne želim vsiljevati, le morda dati v razmislek. Mogoče nimam prav in gledam preveč zastarelo - bo čas pokazal, katero stališče je bilo pravilno. Cila |
| sara.vidmar je napisal/a: |
| Meni se zdi super, ampak nekak predraga. 31 evrov za malo plastike...? sara |
Če je rok uporabnosti 10 let, torej 120 mesecev, to pomeni strošek 0,26 centov na mesec. Toliko o ekonomskih razlogih. ( Jaz imam eno, skupaj z ostalo pripadajočo opremo , spakirano kot darilo.)
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Bowla s kozicami