Kraljevska jajčka s holandsko omako
Tajka, velikosti sta dve in se razlikujeta za menda 3 mm. Manjše so za starost pod 20 in večje za nad to starostjo. Porod ni merilo.
Sicer pa menim, da je mogoče v isklanik odtipkati " lunette", " lunina skodelica", "menstrualna skodelica" in tam lahko prebrerete obširne razprave in izkušnje.
Nekako se ne morem znebiti vtisa, da je uporaba kontracepcije ( mirena), japonskih kroglic, količina in prestrezanje menstrualne krvi zelo intimna, osebna stvar, ki je vsaj jaz ne bi razglašala urbi et orbi. Na kulinaričnem forumu pa sploh ne.
F r i n a| frina je napisal/a: |
Nekako se ne morem znebiti vtisa, da je uporaba kontracepcije ( mirena), japonskih kroglic, količina in prestrezanje menstrualne krvi zelo intimna, osebna stvar, ki je vsaj jaz ne bi razglašala urbi et orbi. Na kulinaričnem forumu pa sploh ne. F r i n a |
| Ognjič je napisal/a: |
ligojna, noben fanatizem ni OK, v nobeni smeri. Pa tudi kar neko nametavanje enih povzetih člankov (ker predvidevam, da tvoj guru vseeno ne piše o lastnih izkušnjah z menstruacijo) lahko le zavede še kakšnega lahko vodljivega človeka. Ognjič [vrtnica] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Piščančja stegna z miso pasto