| anja27 je napisal/a: |
|

Ajdov kruh z orehi
| anja27 je napisal/a: |
|
issi,
zato, ker imata take izvirne in duhovite komentarje, da jih je prav luštno brati. Včeraj sta me spravili v dobro voljo!
Seveda so pa stvari, ki jih zagovarjata, popolnoma na mestu in se strinjam, predvsem kar se tiče praznjenja na javnih mestih ali na službenem WCju. Za doma pa se mi zdi čisto ok in bom poskusila, ker me zanima.
Anjaligojna, noben fanatizem ni OK, v nobeni smeri. Pa tudi kar neko nametavanje enih povzetih člankov (ker predvidevam, da tvoj guru vseeno ne piše o lastnih izkušnjah z menstruacijo) lahko le zavede še kakšnega lahko vodljivega človeka.
Ognjič| ligojna je napisal/a: |
| http://www.pozitivke.net/article.php/20040130123511485 Kratek povzetek: Menstruacija ni normalen pojav in ni potrebna. »Prehrana najbolj vpliva na žensko mesečno perilo. Ženska, ki močno krvavi se lahko ozdravi že s tem, da zmanjša količino zaužite hrane, ta pa naj bo surova. Človek potrebuje mesec ali dva, da se znova privadi na presno hrano.« Vesna Leben |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Joj, ko je pred nekaj meseci (začetek poletja) to isto eno vprašala (tu se vse stvari ponovijo na tri mesece), se je potem debata vrhunsko odvrtela v temo o japonskih kroglicah in smo se fino zabavale.... Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdov kruh z orehi

Hrustljav rogljiček s sladoledom