Mož je rekel:
" Ti kar napiši, da si mojstrica za razno razne omake, ena je boljša kot druga, pa ne pozabi povedati, da zmeraj dobro pripraviš testenine in omeni še tvoj božanski ponarejeni jagodni tiramisu. Tudi dobrote, ki si jih podedovala po tvoji mami ( fižolova juha, goveja juha, špinačna omaka, matevž, šara, poštokana koleraba, rdeče zelje v omaki ), niso od muh. Človek bi jih kar naprej jedel."
Nekaj novitet, ki gredo v slast tudi mojim sorodnikom in prijateljem, sem pobrala prav tule na Kulinarični Sloveniji. Tako obiski zmeraj pričakujejo Skutino pecivo ža požrešne sosede ( recept iz baze sem malenkost predelala ), kar naprej sprašujejo za Kruhove cmoke g. Rika, če pridejo na kosilo, na piknikih pa hočejo imeti poleg ostalih dobrot še Špansko pito.
Osebno pa mislim, da sem dobra v pripravi vsakovrstnih solat, ki mi vedno uspejo in gredo vsem v slast in tudi nekaj jedi na žlico kar dobro obvladam ( goveji golaž, ričet... ).
Od sladkih dobrot pa najraje pečem klasiko ( jabolčni zavitek, pehtranova potica, orehova potica... ), še raje pa jo potem pojem.
Na splošno nad mojo kuhinjo še ni bilo pripomb, čeprav sem še bolj "frišna" gospodinja, glavni kritik ( nekajmesečni sin ), pa še ni podal svojega mnenja,

.
Šunkica