Lep pozdrav vsem!
Ker sem po naravi zelo firbčna, me zanima kateri je vaš paradni konj v kuhinji (kaj najboljše ali najraje skuhate oz. spečete, za katero jed ste najbolj pohvaljene) ???
niagara
Lep pozdrav vsem!
Ker sem po naravi zelo firbčna, me zanima kateri je vaš paradni konj v kuhinji (kaj najboljše ali najraje skuhate oz. spečete, za katero jed ste najbolj pohvaljene) ???
niagara
Marmorni kolač je zakon. Potem pa zelenjavna enolončnica, bograč, rogljički in seveda langaši (recept je v bazi).
To pa je kot, če bi se sam pohvalil, sicer pa ne bom nikoli pozabila, ko sem pred mnogimi leti naredila za druščino golaž, sedanji mož mi je rekel, če se slučajno bova razšla, bom lahko kdaj prišel k tebi na golaž?
Drugače rada kuham, vsako stvar, ki j delam jo delam z veliko mero ljubezni.
Ne uživam pa v peki sladic in čiščenju solate.
lp
Anamarija ![]()
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 15. jul 2008 08:35:54
| neny111 je napisal/a: |
| Moja hčera pravi, da naredim najboljši ričet pa segedinar pa gobovo juho... ampak ona ni tisti pravi pokazatelj, ker ima itak rada vse jedi na žlico. neny111 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdov kruh z orehi

Goveja juha z valjanimi rezanci