Kaj se je kdo odločil za ta stil dopusta in mi lahko kaj več pove kje je bil,vtise ko si brez elektrike????![]()
![]()
![]()
![]()
mesečina
Kaj se je kdo odločil za ta stil dopusta in mi lahko kaj več pove kje je bil,vtise ko si brez elektrike????![]()
![]()
![]()
![]()
mesečina
Ognjič
| mesečina je napisal/a: |
| ja Jelenčkova zelo romantično s štirimi otroki |
Odvisno, koliko so otroci stari, mislim pa, da bi vsaj nekaj dni šlo tudi z njimi in bi se znali prav lepo imeti.
Mi smo kuhali vmorski vodi - smo pač jedli špagete in polivko iz steklenice, hrenovke skuhane v slani vodi so tudu čisto užitne, riba, kuhana v morski vodi je tudi odlična, in tako prihraniš tudi sladko vodo.
Zobe smo si umivali v morju, mila pa v morju sploh nismo uporabljali.
Tako da z nekaj osnovne opreme gre tudi brez elektrike, je pa dobro imeti kakšno plinsko svetilko, dobro baterijo in podobno.
Navsezadnje, če nastanejo težave in otrokom ne bi bilo všeč oziroma vam ne bi zneslo, kot ste si zamislili, se še vedno lahko preselite v civilizacijo.
Če pa imte čoln, ste pa tako na konju.
Unije so prav primeren kraj za takšne počitnice, sploh če greste s plovilom, torej z morske strani, že zaradi otrok, saj je Lošinj blizu, samoten kraj se da najti tudi na Istu, Molatu, Zverincu, na Dugem otoku, Kornati so pa že bolj "otmeno robinzonski", z vsem, kar sodi zraven k precejšnjemu udobju na dopustu. Tudi na Žutu bi se kaj našlo, za bolj južno pa ne vem prav veliko.
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Panakota z belo čokolado in penino