| bannanna je napisal/a: |
tak pomivalec se meni zdi funkcionalen, le če bi se vratca odpirala vstran in ne navzdol, drugače se pa popolnoma strinjam z zzakom glede otoka
|
Če bi se vrata pomivalca odpirala levo ali desno in ne navzdol....kam bi pa potem kapljala "svinjarija"? Na tla? Tako vsaj pade na vrata, ta zaprem in pomivalec, ko ga zalaufam vse lepo opere.
Parkrat sem imela visoko vgrajeno pečico (je blo po standardih), pa sem imela vedno težave jemati stvari iz nje, ko so bile pečene. Moje roke so namreč prekratke, da bi segla v pečico ne da bi se s telesom dotaknila vrat. Ta so pa vsaj na notranji strani vroča in potem grejo kaki umetni materiali k
. Ko je pečica na tleh, vsaj teh težav zaenkrat nimam.
Meni se sklanjanje do spodnjega predala pomivalca ne zdi noben problem, ker ga izvlečeš. Mi je pa mučno sklanjanje v omarice, ko je treba kako posodo privleči od zadaj na dan. :) Zato sva sama naknadno inštalirala predale tja, kjer so bile sicer police.
P.S: Tudi pri nas je tako, kot pri Zzaku: Ko imamo kako fešto se vsi drenjamo v kuhinji. Sem že pomislila, da se vsi bojijo, da bodo kaj zamudili.
Če nas je toliko, da se za glavno jed zgužvamo za mizo, jih po prigrizku za dobrodošlico, ki je vedno v kuhinji, še nekako spravim za mizo. Če nas je več in je v stilu hors d'oeuvre, potem jih ne spravim na še tako udoben kavč. So pa trije barski stoli ves čas zasedeni.
Pravzaprav mi je to bolj pri srcu, ker imaš več možnosti, da se pogovarjaš z večjim številom ljudi, kot če si za mizo. Dobro je tudi, da če ti kdo ne paše, pač zgasneš, ne da bi se zdelo preveč sumljivo. 
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 24. 2014 23:50