Krst, birma, poroka > zacela se je sezona > kaj podarjate?
Za krst, ki smo ga meli kake dva meseca nazaj sem sama podarila sanjsko lučko, copatke in kapico; za ostale sem tudi rihtala darila so pa: pižamico in cd z uspavankami+ denar, jopčka+ denar, tak komplet, k so notri igračke za kopanje in kopalna dekca s kapuco+ denar no in tudi čestitke. Se pa spolnem, da je včasih mami dajala za krst album za slike in copatke- tako simpatično, za birmo pa tudi album, nato pa na vsaki strani denar, od manjšega do večjega... potem pa odvisno do katere vsote.
Ima pa vnedeljo tudi bratranec birmo pa sem mislila, da bi u kuplili ure za jahanje.
Če pa pride še kakšna dobra idejea....
Mi imamo drugi mesec poroko, prvo obhajilo in konfirmacijo. Za poroko že imamo darilo, na kraj pameti pa mi ne pride, kaj podariti za prvo obhajilo in kaj ob konfirmaciji ( to je kot birma v katoliški cerkvi)
Mi lahko kako pomagate, da ne bom noro izpadla? Kaj konkretno, pa ne predrago, ker denarja ne mislim podarjati ( se potem prehitro zapravi in od tega nič nima tisti, ki mu je namenjeno)
Za vse priložnosti pa bom seveda spekla torto.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Moje štručke

Toscanska panzanella