Krst, birma, poroka > zacela se je sezona > kaj podarjate?
| tigris je napisal/a: |
| Še to bi pripomnila glede birme - posebej to velja za botre. Boter si nekomu celo življenje in veliko priložnosti je še za obdarovanje. Zelo hitro je ta otrok polnoleten (tu ponavadi nastopi projekt vozniški izpit, ki kar pobere enega denarja), potem maturant, potem gre študirat... vse to so fine priložnosti za obdarovanje - po moje veliko bolj kot birma primerne za obdarovanje z evrčki. tigris |
Pri nas velja tihi dogovor, da moja krščenca ostaneta meni, če se njunima staršema kaj zgodi. to ve tudi širno sorodstvo malih nadebudnežev. Tudi jaz sem rada botra in Nejc bo vedno moj zlati fant, je pač prvi, zdaj že hodiva skupaj v knjižnico, na ure pravljic, kolesariva, greva na izlete, najraje pa skupaj pečeva. Darilo ob krstu je bilo zgolj formalnost.
MamaF, pred tem tudi zakramentov nisem imela, a se mi je to, da sta me vprašala, če mu bom šla za botro, zdelo taka čast, da sem šla tudi skozi to, čeprav je bilo malce skregano z mojimi načeli. Biti botrca je zame tudi odgovornost. In tako imam 3 male fantiče, ki so na ta način tudi moji.
Kar se pa daril tiče, jaz bi bila nad posteljnino, pa naj bo kakršnakoli, razočarana, še posebej nad tisto s čipko. Zlasti, ker so dandanes dimenzije odej, postelj in blazin tako različne, da moraš imeti že srečo, da zadaneš pravo mero.
Loni Makaroni ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pivski kruh

Zviti krofi