Krst, birma, poroka > zacela se je sezona > kaj podarjate?
Res je lepo, če dobi birmanec npr. nekaj simboličneg. Ampak, ko sem na tako stvar povabljena kot sestrična ali prijateljica in je še veliko drugih ljudi povabljenih, potem mislim, da za taka darila že poskrbijo botri, starši, bratje, stare mame....
Pa saj je bila že debata o tem, niso vsi starši tako navdušeni nad knjigami in skulpturami.
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1234
| dragička je napisal/a: |
| Na sveže, dve poroki isti dan - 14-dni nazaj smo bili na poroki moževe nečakinje. Kuverto s čestitko in 500 E sem dala lepo zavit.
Na drugi poroki - hčerka od zelo dobrih prijateljev - nismo bili, smo pa v nedeljo šli čestitat in prav tako dali kuverto s čestitko ter 400 E, isto tako zelo lepo aranžirano.
Pred tremi leti od nečakinje hčerka je imela birmo - podarila sva ji uhane iz belega zlata in kartico za GSM v vrednosti 5.000 SIT. Sladic so bile tudi moja izdelava.
Upam, da bo za nekaj let porok dosti. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jabolčne kremšnite

Kruhove kroglice