Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Ja slučajno sem gledala v živo. Videlo se je, da Mateja in njen ET taktizirata in da sta se zato spravla nanjo, da bi jo pač spravila pred gledalci v slabo luč. Ampak nista mogla skrit, da ne govorita iz srca pač pa res samo zato. Res pa je, da so bili vsi malo pod gasom, no vsaj ET in se ni dal in dal in je skoz govoril eno in isto 30 x je ponovil. Je pa bilo lepo videt Marčelota, kako se je postavil za Jeanine. No in ko je Matejo to danes ugotovila, da sta pač šla predaleč je pač jokala, da ona ni to mislila. Tako nekako nakratko.
SILVAVčeraj me je štiriletna vnukinja moje prijateljice v navezovanju stikov zaupno vprašala, če gledam BB. Pa sreča, da berem to diskusijo, sicer bi zmrznila. Se ji je zelo dobro zdelo, ko sem rekla, da malo vem in de vem, katera je Jeanine, ki je njej najbolj všeč.
To je dokaz, da je radovednost koristna. ( No, sem v ponedeljek gledala oddajo pri prijateljih, ki so navudšenci. Na srečo.)
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Grški pita kruh