Pustne miške
Kaj pa tale Magic bulet? Kako se vam zdi?
Katti, imam podobnega, oz. skoraj enakega, sem šla pogledat na stran od top šopa in se od mojega razlikuje samo po napisu. Kupila sem ga pred dvema, tremi leti v eurospinu za 15 evrov. Toliko je tudi vreden, pa še oni ga ne prodajajo brez marže. Ni lastnik top šopa zastonj najbogatejši Slovenec.
Uporabljamo ga samo za mletje sadja - smutije, kakor jim je zdaj moderno reči. Bom enkrat sprobala še, kako strga in melje. Praktičen je tudi zato, ker narediš naenkrat eno porcijo, dela res hitro. Tako si vsak naredi napitek po svoji želji. Prej smo imeli na pultu bledner, je zasedal dosti prostora.
Lijana
Se mi zdi cena kar zasoljena ja. Razmišljam, da bi kupila nekaj podobnega. Imam samo ročni mikser z metlicami za stepanje in gnetenje ter nastavek za palični. Multipraktik in podobno se mi zdi, da zasede preveč prostora na pultu, če bi bil v omari pa ga ne bi velikokrat vlekla ven. Torej razmišljam o nečem manjšem, da seklja, melje in po možnosti ima še vrč za sok oz. smotije, frapeje...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo