Bojkot nakupovanja

Sama sem pa tudi danes nakupovala, kar v mandraču, vzela sem enega velikega kalamara, eno lastovko in za celo kastrolo majhnih rib za brodet. Če se ne bi takole založila bi se pa ustavila še na našem zelenjavnem trgu kjer bi se opremila še z zeljem, krompirji in ohrovtom. Razumem to akcijo in poskušam celo leto delovati v njeni smeri. Dnevi takšni in drugačni mi pa ne dopadejo. Aja, pa z vemveš se popolnoma strinjam. nola
kje dežuje? Pri nas je še lep, topel jesenski popoldan. V trgovino pa tudi jaz nisem danes šla, pa ne zato ker ne bi hotela, ampak nimam s čim. ariella
Jaz sem doma,podpiram bojkot. gajka
Sem bila v trgovini-celih sedem ur -sem namreč zaposlena v trgovini.Strank je bilo veliko-tko kot vsako soboto,mislim,da ne poznajo današnjega bojkota. Nisem pa nič kupila,se popolnoma strinjam z vami,da je nakupovanje postalo hobi za marsikoga. Pa nas čaka še veseli december.... Lp tejka77
Glede na to, da sem zaposlena v trgovini, vam zagotovim da pri nas niso bojkotirali, še bolj žalostno pa je, da tudi jaz nisem. Bom pa jutri, ker imam prosto nedeljo. lili_stef
najprej vas vse lepo pozdravljam. Sem čisto nova tukaj. Končno sem se registrirala. Do danes sem pa samo brala vaše nasvete, ideje......super ste...... Jaz danes nisem nakupovala. Pa kako je pasalo. Imeli smo dan za sprehod ne pa za nakupe. Lep dan Pandapanda pandapanda

Tudi jaz delam v trgovini in sicer v btc-ju kjer je že prava norišnica. Vsak vikend je več strank - da ne veš kaj bi prej naredu :(

Tukaj klikneš in si ogledaš moje slikice lp Pitončica
Tudi jaz delam v trgovini in danes s mi zdi, da je bilo še več kupcev kot ponavadi. Majda

Jaz sem pa ostala doma z izjemo obiska lekarne, ki pa je bil nujno potreben, če hočem normalno funkcionirati. S katko lopatko sva se malce hecali o kužnosti, samo mene je pa zdaj res nekaj prijelo.

Loni Makaroni
ariella_3 je napisal/a:
kje dežuje? Pri nas je še lep, topel jesenski popoldan. V trgovino pa tudi jaz nisem danes šla, pa ne zato ker ne bi hotela, ampak nimam s čim. ariella
v Piranu dežuje nola

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti