Gravče Tavče ali Prebranac
No, no punce mogoče se pa njim ve zdite čudne, ker imate pač druge dejavnosti v nedeljo. Ne vem no meni se zdi malo grdo reči, da je to sramota itd., če hodiš ob nedeljah v nakupovalni center. Kakor komu paše, a ne?
Jaz ob nedeljah ne hodim v trgovino, ker so pri nas itak večinoma zaprte , tudi drugače hodim praviloma 1x tedensko - med tednom.
Se popolnoma strinjam s sarah.
Mi nakupujemo med tednom. Otroka zamem malo prej iz vrtca in se greva peljat z vlakom (na katere je nor) v Ljubljano. Nato narediva sprehod do očitove službe, potem pa gremo naprej z avtom po najnujnejših nakupih. Ponavadi si naredim plan kaj potrebujemo in kam naj bi šli. Da bi se kar tako sprehajali po trgovinah ali po BTC-ju ni šans, ker moja dva moška znorita.
Da ne bom preveč zašla s teme, tudi jaz nisem bila včeraj v trgovini. Se pa izogibam nakupovanju v trgovinah ob nedeljah. Mislim, da bi si tudi trgovke zaslužile nedeljo v pravem pomenu besede. Se mi zdi, da bi bil bolj primeren bojkot ob nedeljah, še posebej sedaj ko se bližajo prazniki.
marelica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Pecivo iz bučk