Azijska solata s kozicami
Veri, a si ti perpetum mobile?
mamamia
mamamiaV resnici ni to kak diplomatski obisk, ali nekaj od tam, temu bi lahko rekli visok ( hoh ) obisk. Preprosto hočeš narediti izjemen vtis, pri nas bi rekli, da se hočeš aufpudlat, da vsaj jezika ne zamenjamo.
Poleg vseh napotkov je potrebno, da si dobro organiziraš čas in delo. Včasih so najbolj preproste ideje najboljše.
Moje ideje za vtis: gobovo juho v testenih posodah ( ki jih kupiš). Prilogo, kake zdrobove njoke, razvaljane in izrezane z modelčkom v obliki srčka, zvezdice, gobice. Pa kako dobro omako, ki jo v nulo obvladaš. Pri mesu je enako, obvladovanje zadeve. Za posebne priložnosti imam v rokavu recept za večbravno rolado, ki je v bazi, pa še eno testeno štruco z mesom, ki pa (še) ni v bazi in čaka na pečico v hladilniku. Ocvrt stročji fižol ? Mocarelini mošnjički iz baze ? Vanilijev sladoled z bučnim oljem in sesekljanimi bučnicami?
Za solate in sladice pa je taka izbira, da ti tule, na kulinariki, idej ne sme zmanjkati.
Da ti le ne bo zmanjkalo moči, ko boš vse pripravila, znosila na mizo, poskusila niti grižljaja, nato pa sesedla od utrujenosti. Tudi hoch obiski ne marajo izmozganih kuharic, v to sem pa res prepričana.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Pirin kruh s semeni