Kmetija

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

22. nov 2011 22:05

zlatiribonmb je napisal/a:

Ja JAZ. In samo JAZ.

Prada je MENI bolja od Escade. Še bolj pa je Benetton.

Še boljši so pa krojači v Londonu. Tam res moraš sedeti in ti gre na zehanje. Ti povem,da je živ dolgčas, ko ti jemljejo mere.

Samo jaz vse naredim za formo. Saj veš kako to gre. Če zbereš Air France ti bo na vozovnici pisalo Londres (v oklepaju bo pisalo London). Včasih pa napišejo kar Londra.

Tudi jaz ne vem, ali je Escada z dvema s ali d. Niti nimam pojma kako gre Prada, še manj pa vem a je Saville Road al ni. No, ko pokukam čez okno mi je jasno ali krožim nad Londonom ali pa nad Copenhagenom. Najlepša pista oziroma steza se nahaja nekje sred Atlantika. Funchal se reče temu letališču. Je pa otok Madeira. Zaj ti je jasno,zakaj sem jaz ON?

Najraje pa jaz krožim tukaj, nad Kulinariko. Tukaj še nikoli nisem delal touch&go.

zlatiribonmb

Escada

leandros  

član od: 19.8.2009

sporočila: 188

22. nov 2011 22:07

Ojoj, vidim da sem dregnila v osje gnezdo in ker vam ne želim pokvariti večera z višanjem pritiska, vas za danas lepo pozdravljam.

Tebi zlati... pa, ah ne da se mi! 

leandros

neznan uporabnik

22. nov 2011 22:12

No jaz že vem, samo men se tudi ne ljubi. Ko se mi  pa bo zljubilo, bom pa povedal. Vnaprej. Če zarad megle nam videl piste bom klical in prosil za napotke. Ono wrfff, tutu,grrr, zove jastreb. Ovco, javi se.

Je fajn  tle, a ne?

zlatiribonmb

neznan uporabnik

22. nov 2011 22:13

Aja, ose spijo. Ne se bat. Just enjoy

zlatiribonmb

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

22. nov 2011 22:14

leandros je napisal/a:

Brez zamere ljubitelji kmetije, vendar jaz pa res nič pametnega ne vidim v gledanju tovrstnih oddaj in ne razumem nekaterih, ki se ob uri, ko je ta oddaja na sporedu, dobesedno prilepijo na ekran.

leandros

Ja, leadros, kot ti je zeta odgovorile, vsega ti ni treba razumet, gledaj le tisto kaj lahko razumeš in pusti tistim, ki to lahko razumejo naj pač gledajo. So tudi stvari, ki jih jaz ne razumem, pa se s tem ne hvalim.

ežoj

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5053

23. nov 2011 8:34

Opazen dvig nivoja razprav v zadnjih dneh :) Kdo ve zakaj .

hedonist

kara  

član od: 26.11.2005

sporočila: 725

23. nov 2011 9:44

Hedonist, nad meglo se zjasni. Nič komentarjev na včeraj ni slišati, pa toliko besed o iskrenosti je bilo izrečenih.

kara

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

23. nov 2011 9:46

Escada moderatorjem oz. administratorju pa predlagam, da zbriše zadnji dve strani v tej temi... Naj ostane še tisti post od multija, pardon, zlategaribona, v katerem je priznal svojo napako. Naj mu bo

JJ

irrenca  

član od: 20.2.2010

sporočila: 15

23. nov 2011 15:00

Ste brali novice.? So razkrili skrivnost kdo je v finalu?

irrenca

neznan uporabnik

23. nov 2011 16:15

Ja ni kaj frina je sigurno zadela bistvo kmetije. če me bog pusti pri zdravju se bom drugo leto tudi sam prijavil. V bistvu pa kmetija ni nič drugega kot realno življenje, kaj se pa nam dogaja vsak dan. Malo se zamislite mestna četrrt, vas, kjer se ljudje poznajo in se dnevno srečujejo niso iskreni in nenehno igrajo, pa še materialna dobit ni v ozadju.

kukii

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti