Kmetija

Sploh ne vem zakaj se prepirate. Kolikor sem jaz v svojem življenju spoznala ljudi, tako na vasi, kot v službi, med sosedi in sploh kjer je več ljudi, so ljudje tašni kot jih vidimo na Kmetiji, če ne še veliko slabši.

Tukaj so dejansko zbrani skoraj vsi tipi ljudi, eni so nam všeč, drugi ne. Vendar takšni smo.

Kaj toliko s to diplomo opletaš, saj menda znamo misliti tudi, če nimamo diplome.

rimljanka

Ribon, zlati ali pa ne, ne more biti Multi, jok. Ga nese kar po celi črti. Če pa je, mora biti v precej slabi koži, potem sočustvujem s teboj Ribonček-Zlatek. Bo boljše, samo da se ta megla dvigne

Resnica je , da se celo na takšnih forumih izreče marsikaj, kar bi obsojali tako na kmetiji , kot tudi v mestu, kajne? Smo ljudje in smo različnih mnenj, kar je pogoj za razpravo, sicer bi bil tak doooolgčas.

Pa se niti ne vidimo, samo pisanje nas do neke meje razkriva. Seveda, če je dovolj iskreno.

Sama sem tip, ki se malce umakne, če me napadejo. Včasih morda celo preveč. Tako so me očitno vzgojili, pa me to že vse življenje moti. Boriti pa se ne znam samo zase, če pa je krivica kje drugje, uh takrat pa me ne ustaviš.

Zato tudi jaz ne razumem Miše in njene indiferentnosti do določenih dogodkov (pisma), ko bi človeško morala odreagirati, saj je bila sama od izbranih srečnežev, kar je drago stalo Vesno. Takšna mlačnost, ne vem...saj poznate tisto Stritarjevo- Netopir "zdaj miš , zdaj tič, kakor pač najbolje kaže, tako seve izhaja se najlažje...

kara

Ma KARA darling, misli si ti lepo kaj ti paše. Kaj se bo pa neki Multi ukvrjal s tvojim pojmovanjem resnice. Odrasti. Jaz mam pa v vesolju dovolj dela.

zlatiribonmb

zlatiribonmb je napisal/a:

Aja? Jaz nimam pojma kje ti delaš. Samo vem, da je neplačan dopust zelo težko dobiti. je omejen na 30 dni. No, lahko ga dobiš tudi eno leto. Samo je tako, da se ti ob nastopu neplačane odsotnosti ukinejo tudi vsa zavarovanja in prispevki in delovna doba ne teče. Kaj pa naj bi kdo dobil pa ne špekuliraj, če nisi trdno prepričana. Baje je pač baje. Tudi, če je baje. Pa zakaj se ti nisi pol prijavila tja, vzela 12 tednov neplačanega dopusta pa še vsak teden bi baje dobila 500 evrčkov. Saj to je čist preprosto. Seveda je lažje obrekovati pod BAJE...

zlatiribonmb

Kolega je bil not in so dobili za vsak teden preživet na kmetiji 500 eur. Zakaj se pa nisem prijavila te pa popolnoma nič ne briga.

Sploh pa kolikor sem zasledila(ker gledam kmetijo ne pa samo serjem po tej strani) ima Vesna, Miša in delno Vale svoje podjetje. Z Darkotom je bil šef v oddaji tako da ga podpira v njegovi odločitvi. Miha naj bi bil natakar, kar za lastnika lokala pomeni zastonj reklamo. Za Vlasto ne vem, nisem zasledila ali pa pozabila. Matej pa tako dela doma na kmetiji. Če bi gledal bi mogoče tudi kaj vedel.

Suzi

Jaz sem tudi sodelovala v Kmetiji. Ugani kdo sem.

Mygrace

Pa ne, da bo potreben opomin, zlatiribonmb? Nevarno se priblužuješ robu.

2:0 v mojo škodo. Sprejmem.

zlatiribonmb

Žalostno. Na tej strani se ponavljaš kot akutni dermatitis. Moderator je eno kul zdravilo, ki odstrani, odpravi težave, ampak glej ga zlomka spet spuščaji. 

Suzi

Maš prav Suzana. Ne mi rečt, da celo si dr. medicine, da postavljaš javno diagnoze? Zlomka se hitro lahko znajdeš v kakem organu pregona, če boš diagnoze postavljala in celo recepte pisala moderatorju kako se spuščaje odpravi. Ne igraj se na področju kjer nisi kompetentna.  Po vsem kar si napisala si ena navadna človekinja. Nočem te žalit, samo ti niti komunikacije ne vzpostaviš. Ker nimaš pojma kaj bi napisala ali diskutirala. Ko boš pa kako knjigo  prebrala se pa javi meni pa še veliko nas je, ki bomo radi pomagali naprej. Ne boš verjela, da tudi na najbolj enostavna vprašanja o vsebini. Ker se moraš zavedati, da nikomu in nikdar ni vse jasno.

zlatiribonmb

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti