Ribon, zlati ali pa ne, ne more biti Multi, jok. Ga nese kar po celi črti. Če pa je, mora biti v precej slabi koži, potem sočustvujem s teboj Ribonček-Zlatek. Bo boljše, samo da se ta megla dvigne
Resnica je , da se celo na takšnih forumih izreče marsikaj, kar bi obsojali tako na kmetiji , kot tudi v mestu, kajne? Smo ljudje in smo različnih mnenj, kar je pogoj za razpravo, sicer bi bil tak doooolgčas.
Pa se niti ne vidimo, samo pisanje nas do neke meje razkriva. Seveda, če je dovolj iskreno.
Sama sem tip, ki se malce umakne, če me napadejo. Včasih morda celo preveč. Tako so me očitno vzgojili, pa me to že vse življenje moti. Boriti pa se ne znam samo zase, če pa je krivica kje drugje, uh takrat pa me ne ustaviš.
Zato tudi jaz ne razumem Miše in njene indiferentnosti do določenih dogodkov (pisma), ko bi človeško morala odreagirati, saj je bila sama od izbranih srečnežev, kar je drago stalo Vesno. Takšna mlačnost, ne vem...saj poznate tisto Stritarjevo- Netopir "zdaj miš , zdaj tič, kakor pač najbolje kaže, tako seve izhaja se najlažje...
kara