Kmetija

Moram priznati, da ne razumem Rece...  Kaj misliš s tem: "SEM PONOSNA". Ali zato, ker gledaš in imaš svoje mnenje in gre scenarij tako, kot si ga ti zamišljaš, ali pa si zato, ker sploh ne gledaš TVja. 

Ne razumem, zakaj bi jaz bila manj ponosna zato, ker imam skoraj celi dan prižgan TV? 

Pozdravček!

Vikica, tudi jaz mislim točno tako. Sicer nekje na sredini kmetije že veselo dremuckam, pa saj ničesar ne zamudim.

Zame je hujše kot vse neumnosti tekmovalcev, scenaristov, komentaratorjev itd.itd, skratka vsej sodelujočih na takšnih šovih, poslušati razna soočenja, komentarje, blatenje nasprotnikov v tem žal totalno resničnem šovu, ki se nam obeta pred volitvami. Samo, da bomo zmagovalca čutili prav vsi in to temeljito, medtem, ko bo kmetija in vsi na njej kmalu pozabljena. Kruha in iger....saj veste kako to gre, kajne?

kara

Ja, saj prav sekira zaradi kmetije, se pa verjetno nihče ne.

zeta

dragička je napisal/a:

Moram priznati, da ne razumem Rece...  Kaj misliš s tem: "SEM PONOSNA". Ali zato, ker gledaš in imaš svoje mnenje in gre scenarij tako, kot si ga ti zamišljaš, ali pa si zato, ker sploh ne gledaš TVja. 

Ne razumem, zakaj bi jaz bila manj ponosna zato, ker imam skoraj celi dan prižgan TV? 

Pozdravček!

Dragička glej danes, pa jutri kaj pametnega rečeva. Morda boš uganila od kje moj ponos. Če ne prej čez malo več kot en teden, sicer pa povem (morda še kje drugje kot le tukaj). Še naš kuža YYork ve, da je to eno sranje.

lp Vesna

Si pa v bistvu zdele rating dvignila 100/h..hehe..zdej se bom težko odločila ali naj gledam to "sranje" ali ne...(dilemus kontradiktus press)..

Mygrace

Jaz še vedno ne razumem v čem je bistvo? 

Boš morala gledat, Dragička, gledat boš morala..

(morda je bistvo v strgani plahti)

Mygrace

Mygrace je napisal/a:

(morda je bistvo v strgani plahti)

Mygrace

Mogoče pa res

rrr

Zdaj pa je še mene premagalo - a žlahta in strgana plahta?

Meni osebno so oddaje tipa Kmetija in podobni resničnostni showi čisto dno, iz poklicne radovednosti sem te reči nekaj krat sicer pogledala (pa ne celih oddaj, tega ne vzdržim), ampak dovolj, da si ustvarim mnenje.

Da pa bi še debatirala o tem in navijala za koga? Komur drago, naj to počne, meni je mojega časa škoda za besedičenje o tem. Klepetam in tračam raje o čem drugem tem je več kot dovolj. Pa magari polna luna.

mamamia

Jao, mamamia, pa si ravnokar stran vrgla mal tvojega časa, ane?

hihi...

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti