V nedeljo sem jo gledala, lahko rečem samo to, da ne vrtijo oglasov med kmetijo, ampak kmetijo med oglasi.
thugica
V nedeljo sem jo gledala, lahko rečem samo to, da ne vrtijo oglasov med kmetijo, ampak kmetijo med oglasi.
thugica
Anaeva, kmetija je nekje nad Laškim. Saj to je tisto, kar je pri vsem najlepše pogledati, kajne? Je pa menda bila skoraj nedostopna, sedaj bo to vsekakor ravno obratno. Trume firbcev se bodo sigurno valile tja gor. Tudi pri prvi kmetiji je bilo tako.
karaPozdravljeni.
Meni je na uho prišlo, da je kmetija nekje nad Planino pri Sevnici. Znanka ima nekja sto metrov stran vikend. Zdej, če to drži al si to samo bučnice, so skoraj vsak dan bili na kmetiji policaji, ker so se tako zelo kregali.
Drugače sem pa sama od začetka kmetijo gledala, sedajm pa čedalje manj oz. zelo poredko, ker se itak samo kregajo, šinfajo...
lovebeyba| anaeva je napisal/a: |
Reca,a je Andrej iz tvojega gnezda :) ?
Kmetije niti nisem gledala,ker je prezgodaj na sporedu.Sicer sem včasih kaj takole vmes ujela med delom. Vendar me je sedaj Reca prav firbčno naredila in sem se včeraj vsedla Me pa zanima,kje je ta kmetija.Ker pogled naokrog je čudovit
lp
|
Pod srcem sem ga nosila in ponosna sem nanj. Sploh na dejanje ki ga je naredil.
Pa ne nasedajte, družina se je zelo štekala, organizator pa je delal štalo. Če bi se le vsi Slovenci tako znali držat načel kot se jih je tukaj Andrej.
Kmetija je nad Sevnico in če dobro pogledate so oni v kratkih rokavih, danes pa nosimo bunde. Kako potem človek nebi vedel kaj več.
lp Vesna
A kar tako ali kaj ![]()
![]()
![]()
Tukaj tiči zajec.
Pozdravček!
Se mi je zdelo,da je nekaj bolj povezanega ja.![]()
Pokrajina je res čudovita,kot bi bila iz kakšne slikce ven vzeta.
Sicer me je včeraj delo okupiralo,upam da danes vzamem tisti čas.
anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/reca,tudi jaz sem ponosna na tvojega sina,mi je karakterno zelo všeč :)
Rada bi pa te opozorila na to,kaj napišeš,ker se lahko kdo spotakne ob to in bo andrej plačeval kake penale. Samo to.
Jaz tudi rada pogledam kmetijo :).
nataska2Reca, če prav razumem, je organizator tisti, ki tekmovalce navaja k temu, da določenega izmed njih okarakterizirajo za čudaka ali kar koli že in ga izključijo iz igre tako, da je neprestano hlapec in po tem takem vsak teden izpostavljen dvoboju, ki mu seveda enkrat pa že mora spodleteti.
Me pa čudi, da tega ne spregledajo in se ne zavedajo, da bo slej ko prej na vrsti vsakdo izmed njih. Ker če je tako, ima organizator zmagovalca že nekako določenega.
In če se sicer med sabo dobro štekajo, so tudi pri dajanju komentarjev vodeni od organizatorja?
Meni bi bilo tole zanimivo vedeti.![]()
zeta
Vedno znova me preseneti, koliko ljudi še vedno verjame, da so resničnostni šovi 'resničnost' in ne nekaj, kar je že vnaprej zrežirano.
vse je res.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Sirovi napihnjenčki z dodatkom